Fanii englezi nu au acceptat înfrângerea de pe Wembley și au reacționat extrem de dur după meci. În încercarea lor de a-și ajuta echipa națională, suporterii au lansat o petiție, cerând rejucarea partidei din finala Euro 2020.
Britanicii sunt nemulțumiți de modul în care arbitrul Bjorn Kuipers a reacționat la 'jocul murdar' practicat de italieni, reproșându-i centralului că nu l-a eliminat pe Chiellini după faultul asupra lui Saka, în minutul 90+6.
"Vă rog să distribuiți această petiție către cât mai multe persoane. Putem reuși!
Cupa Mondială FIFA
Sofa Commentary, o premieră Eurosport România. Vezi meciurile tari de la Mondial alături de noi
ACUM 16 ORE
Meciul disputat pe 11 iulie 2021 nu a fost corect deloc. Italienii au primit doar cartonaș galben atunci când îi trăgeau pe jucătorii englezi, tratându-i ca pe niște sclavi. Toate aceste împingeri, trageri și lovituri au fost permise pentru ca Italia să câștige?

Câte persoane au semnat petiția

Sunt, cu siguranță, decizii părtinitoare. Italia ar fi trebuit să primească un cartonaș roșu pentru jocul său, iar meciul să fie rejucat cu un arbitru corect. Nu a fost corect deloc", a scris Sharon Guilmen, suporterul care a inițiat această petiție.
Până în această după-amiază, petiția a fost semnată de peste 105.000 de persoane, însă sunt șanse minime ca meciul să se rejoace. Asta în condițiile în care au mai existat două astfel de petiții pentru două partide de la Euro 2020, niciuna dintre ele neavând succes. De altfel, jurnaliștii din presa internațională au anunțat că UEFA nu va lua în considerare aceste cereri ale suporterilor.
Primul meci pentru care s-a cerut rejucarea este Franța - Elveția, portarul Yann Sommer fiind acuzat că nu a respectat regulile în timpul loviturilor de la 11 metri. A doua partidă pentru care a existat o petiție este Anglia - Danemarca, pe care englezii au câștigat-o după un penalty acordat ușor.
Cupa Mondială FIFA
Harry Maguire simte susținerea lui Ten Hag la Cupa Mondială din Qatar: "E un sentiment plăcut"
ACUM 18 ORE
Cupa Mondială FIFA
Mbappe s-a ascuns de presă de la începutul Cupei Mondiale! Care sunt motivele francezului
IERI LA 18:40