Campionatul European stă să înceapă, iar fanii din România care vor dori să asiste la partidele găzduite de Arena Națională au primit o veste foarte bună.
Deși inițial se aprobase ocuparea stadionului în proporție de 25%, ministrul Tineretului și Sportului a anunțat cu puțin timp în urmă că în cadrul ședinței de guvern de ieri s-a aprobat dublarea acestui procent.
Euro 2020
Coșmarul Spaniei de la Euro continuă! Ibericii au reușit doar un egal cu Polonia
ACUM 4 ORE

EURO 2020 | Arena Națională, ocupată în procent de 50%

Astfel, la cele 4 partide organizate de țara noastră (3 din faza grupelor și unul din optimi) jumătate din locurile de pe Arena Națională vor putea fi ocupate. Asta înseamnă că la meciuri vor putea asista până la 27.000 de spectatori, în loc de 13.500 cum se stabilise la început.
"Trebuie să știți că ieri am aprobat în ședința de guvern 50% (n.r. procentul de ocupare) pentru meciurile de la Euro. Cred că este un pas uriaș și probabil că și organizatorii se vor folosi de aceste numere. Suntem deschisi. Cred că o să avem un eveniment super.
Este un eveniment istoric, poate marca efectiv viitorul sportului românesc, dar, sincer, mi-aș dori mai mult ca naționala României să facă niște pași istorici și să ne calificăm în viitor la turnee finale. Avem posibilități, avem ce trebuie, poate trebuie să mai schimbăm câteva lucruri, dar cred că naționala României trebuie să fie acolo, printre cei mai buni.", a spus Eduard Novak, la Antena 1.
Programul meciurilor de pe Arena Națioonală
  • Austria - Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00, Grupa C)
  • Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie, 16:00, Grupa C)
  • Ucraina - Austria (21 iunie, 19:00, Grupa C)
  • Optimi de finală: locul 1 din Grupa F vs Locul 3 din grupele A, B sau C (22:00)
Euro 2020
Christian Eriksen le-a făcut o surpriză colegilor de la naționala Danemarcei după ieșirea din spital
ACUM 5 ORE
Euro 2020
Germania a făcut ”instrucție” cu Portugalia! O victorie mare pentru nemți în fața campioanei Europei
ACUM 7 ORE