Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EURO 2020 | Arena Națională va putea fi ocupată în procent de 50%! Anunțul de ultimă oră al lui Eduard Novak

Nicu Savin

Publicat 10/06/2021 la 11:25 GMT+3

EURO 2020 | Cu numai o zi înainte de startul turnului final, Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului a anunțat că Guvernul României a aprobat mărirea procentului de ocupare a Arenei Naționale la cele 4 meciuri găzduite de țara noastră.

Eduard Novak

Credit imagine: Eurosport

Campionatul European stă să înceapă, iar fanii din România care vor dori să asiste la partidele găzduite de Arena Națională au primit o veste foarte bună.
Deși inițial se aprobase ocuparea stadionului în proporție de 25%, ministrul Tineretului și Sportului a anunțat cu puțin timp în urmă că în cadrul ședinței de guvern de ieri s-a aprobat dublarea acestui procent.

EURO 2020 | Arena Națională, ocupată în procent de 50%

Astfel, la cele 4 partide organizate de țara noastră (3 din faza grupelor și unul din optimi) jumătate din locurile de pe Arena Națională vor putea fi ocupate. Asta înseamnă că la meciuri vor putea asista până la 27.000 de spectatori, în loc de 13.500 cum se stabilise la început.
"Trebuie să știți că ieri am aprobat în ședința de guvern 50% (n.r. procentul de ocupare) pentru meciurile de la Euro. Cred că este un pas uriaș și probabil că și organizatorii se vor folosi de aceste numere. Suntem deschisi. Cred că o să avem un eveniment super.
Este un eveniment istoric, poate marca efectiv viitorul sportului românesc, dar, sincer, mi-aș dori mai mult ca naționala României să facă niște pași istorici și să ne calificăm în viitor la turnee finale. Avem posibilități, avem ce trebuie, poate trebuie să mai schimbăm câteva lucruri, dar cred că naționala României trebuie să fie acolo, printre cei mai buni.", a spus Eduard Novak, la Antena 1.
Programul meciurilor de pe Arena Națioonală
  • Austria - Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00, Grupa C)
  • Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie, 16:00, Grupa C)
  • Ucraina - Austria (21 iunie, 19:00, Grupa C)
  • Optimi de finală: locul 1 din Grupa F vs Locul 3 din grupele A, B sau C (22:00)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo