Italia a început în forță EURO 2020, învingând clar Turcia în meciul de deschidere. În această seară, echipa lui Mancini va da piept cu Elveția, iar o victorie va asigura calificarea matematică în optimile de finală, astfel că jucătorii Squadrei Azzurra sunt extem de motivați.
La conferința de presă de dinaintea partidei de pe Olimpico, Leonardo Bonucci a fost jucătorul ales să fie prezent în fața presei, iar fundașul lui Juventus a dezvăluit care e marele avantaj al Italiei în acest moment.
"Acesta este cel mai mare spirit de echipă pe care l-am întâlnit. În niciun moment nu au existat probleme în echipă.Este un grup foarte unit și nu este de mirare că obținem rezultate bune.", a spus Bonucci, citat de Dily Mail.
Fotbal
2021 în Sport | Povestea naționalei Italiei. De la agonia ultimului Mondial la extazul de la Euro
23/12/2021 LA 13:34

Bonucci: "Amglia m-a impresionat cel mai mult"

Vorbind despre favoritele competiției, Bonucci nu s-a ferit să spună că Anglia a fost echipa l-a impresionat cel mai mult. De menționat că declarațiile fundașului italian au venit înaintea primelor partide din Grupa F, unde Portugalia a învins Ungaria cu 3-0, iar Franța a trecut de Germania cu 1-0.
"Pe lângă echipele care mai trebuie să joace - care, desigur, ne vor impresiona pentru că toate sunt formații de top - Anglia mi-a atras cel mai mult atenția. Pentru abordarea pe care au arătat-o, felul în care erau dispuși să lucreze din greu unul pentru celălalt, Anglia este echipa care m-a impresionat cel mai mult până acum.", a completat Bonucci.
Anglia a debutat și ea cu o victorie la Campionatul European, învingând Croația cu 1-0, în derby-ul Grupei D. Echipa lui Southagate va întâlni Scoția în al 2-lea meci, iar un succes ar asigura în proporție de 99% calificarea în optimi.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"Ronaldo trăiește pentru acel meci!" Cum comentează Cannavaro posibilul duel Italia - Portugalia
27/11/2021 LA 20:03
Serie A
Lazio - Juventus 0-2. Bonucci, primul fundaş cu dublă din penalty din ultimii 14 ani
20/11/2021 LA 19:36