Franța - Germania a fost cu siguranță cel mai tare din prima etapă a fazei grupelor de la EURO. Cu o sumedenie de superstaruri pe teren, cele două echipe au oferit o încleștare dură, nu foarte spectaculoasă, câștigată în cele din urmă de francezi, în urma golului înscris în proprie poartă de Hummels.
La finalul întâlnirii, Didier Deschamps a recunoscut că echipa sa a avut un adversar redutabil și de aceea nu a putut presta un fotbal mai bun.
"Am avut un meci greu împotriva unei mari echipe a Germaniei. Am luptat. Am fi putut face mai mult în atac, dar am avut un meci dur, datorită calității jocului acestei echipe germane. Au fost întotdeauna greu de manevrat, dar am reușit să profităm de avantaj și am luat cele 3 puncte.", a declarat Deschamps imediat după meci, citat de L'Equipe.
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
15/05/2022 LA 17:27

Paul Pogba, omul meciului

Paul Pogba a avut o evoluție excelentă și a fost ales omul meciului. Mijlocașul lui Manchester United a ținut să precizeze că premiul primit aparține întregii echipe, care a dat dovadă de unitate în partida cu Germania, iar rezultatul se datorează unei munci colective.
"Performanța echipei este cea mai importantă. Fără echipă, nu aș fi fost la fel de bun. Toți au depus efort. Victoria este colectivă. Ne concentrăm pe ceea ce trebuie să facem. Trebuie să ne asumăm statutul de campioni mondiali. Când trebuie să suferimîn defensivă, o facem împreună, iar când trebuie să atacăm suntem, de asemenea împreună.", a spus Pogba.
Și căpitanul echipei, Hugo Lloris, a recunoscut că meciul a fost foarte greu și că Franța a suferit, în special în partea secundă: "Principalul lucru este că am luat cele trei puncte. Am arătat multă solidaritate, aveam nevoie de asta. Am suferit în a doua jumătate, ei au folosit foarte mult lățimea terenului, dar noi am făcut ce trebuie. Toată lumea a participat la munca defensivă și am păstrat rezultatul."
Premier League
Ten Hag a întocmit o listă de 4 super fotbaliști, dintre care se va alege înlocuitorul lui Pogba
11/05/2022 LA 17:51
Fotbal
Cine se va ocupa de Haaland&Co după moartea lui Raiola! Starul așteptat să se implice în afacere
02/05/2022 LA 04:55