Înainte de startul partidei inaugurale de la Euro 2020, Gică Hagi a vorbit despre cele mai puternice echipe naționale calificate la turneul final, făcând câteva presupuneri cu privire la reprezentativa care ar putea deveni campioană a Europei.
Legendarul fotbalist român a vorbit și despre jucătorul care îi seamănă cel mai mult dintre cei care scriu istorie în această perioadă, alegându-l dintre Ronaldo, Messi și Mbappe pe starul argentinian al Barcelonei.
"Grupa Angliei cu Cehia, cu Scoția pare la fel de periculoasă ca cea a Portugaliei, Germaniei, Franței și Ungariei, poate să vină o echipă în finală de-acolo. Cea mai mare problemă a Angliei este ca joacă foarte mult fotbal tot anul, joacă din trei în trei zile, ei încep foarte bine, dar nu termină bine.
Premier League
Viitorul lui Ronaldo ar putea fi anunțat pe 7 iulie! Ce club insistă pentru transferul lui Cristiano
30/06/2022 LA 14:03
Portugalia înseamnă Cristiano Ronaldo. Când ai un jucator ca el sau ca Messi, automat echipa câștigă un trofeu. Mbappe e atacantul nouă fals, cum era Pele. Joacă în bandă, joacă decar, tot ce vrei. E complet, pentru mine seamănă foarte mult cu Pele, iar Ronaldo cu Di Stefano. În America de Sud, Messi mi se pare ca are ceva din mine", a declarat Gică Hagi la Pro TV.

Ronaldo, mai motivat ca niciodată

Cristiano Ronaldo ar putea intra în istoria Campionatelor Europene la ediția din acest an. Portughezul s-ar putea remarca la Euro 2020 drept al doilea căpitan din istoria competiției care reușește să-și conducă echipa spre trofeu la două ediții consecutive ale turneului final, după Iker Casillas, care s-a impus cu Spania în finalele din 2008 și 2012. Înainte de debutul la Euro 2020, portughezul s-a arătat extrem de motivat, spunând că își dorește să câștige fiecare partidă.
"Am aceeași mare motivație și voi evolua ca și cum ar fi primul meu turneu. Nu doresc să fac promisiuni sau pronosticuri, vom juca fiecare meci doar la victorie! Suntem campionii în exercițiu și, din nou, printre candidatele la titlu, chiar dacă ne așteaptă multe meciuri dificile și respectăm fiecare națională", a declarat Ronaldo.
Starul lui Juventus mai are nevoie de un singur gol la Campionatul European pentru a deveni cel mai bun marcator al competiției, depășindu-l pe Michel Platini, cu care se află acum la egalitate, cu 9 reușite.
Fotbal
Alibec, savuros când a fost pus să-i caracterizeze într-un cuvânt pe Șumudică, Petrescu și Hagi
29/06/2022 LA 11:58
Bundesliga
Bayern neagă zvonurile privind posibilul transfer al lui Ronaldo la Munchen în locul lui Lewandowski
25/06/2022 LA 19:29