Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EURO 2020 | Cea mai bună naţională de la turneul final, în viziunea lui Low: ’’Se adaptează cel mai bine la adversar’’

Nicu Savin

Publicat 10/06/2021 la 17:11 GMT+3

Joachim Low se află în faţa ultimului turneu final în calitate de selecţioner al Germaniei. Aflat la cârma naţionalei din 2006, germanul a anunţat că pleacă, iar Flick va îi va lua locul.

Joachim Löw beim Training in Budapest

Credit imagine: Getty Images

articol scris de Romeo Ene
Low a prefaţat Campionatul European şi este de părere că Franţa este naţionala care se adaptează cel mai bine în funcţie de adversar, fiind extrem de bine organizată. Franţa – Germania se va disputa pe 15 iunie, fiind debutul celor două echipe la această ediţie a Euro. Cele două naţionale se află în grupa F, alături de Portugalia şi Ungaria.

Low, precaut înainte de meciul cu Franţa

Joachim Low este pregătit, dar în acelaşi timp precaut înainte de disputa cu Franţa de pe 15 iunie, în ceea ce reprezintă meciul de debut la Euro: "Cunoaştem foarte bine Franţa. Se adaptează cel mai bine în funcţie de adversar, sunt cei mai buni la capitolul acesta, sunt flexibili. Au jucători de o valoare individuală uimitoare şi este greu de anticipat echipa pe care o vor folosi".
Selecţionerul Germaniei a continuat să analizeze naţionala Portugaliei, campioana ultimei ediţii a Campionatului European, subliniind că naţionala sa ar trebui să se concentreze pe partea defensivă în meciul cu selecţionata lui Fernando Santos, asta din cauza faptului că atacul portughezilor este unul de calitate. "Portugalia are o forţă foarte mare în atac, joacă la un nivel foarte înalt din 2016 şi este o naţională foarte omogenă", a adăugat Low, conform Marca.
"În faţa acestor adversari trebuie să dai totul, nu poţi face greşeli. Dacă nivelul nostru de concentrare nu este la maxim, ei vor exploata acest lucru fără milă. Apărarea noastră trebuie să fie compactă. Fără să ne pierdem luciditatea din atac, trebuie să fim extrem de atenţi pe faza defensivă", a mai punctat selecíonerul Germaniei.
Întrebat despre care este starea de spirit în rândurile fotbaliştilor din naţionala sa, Low şi-a exprimat încrederea că jucătorii săi vor face tot ce este necesar pentru a avea un turneu de succes: "Energia şi determinarea pe care o văd la jucători mă fac să mă simt excelent. Ei sunt foarte ambiţioşi şi vor să obţină rezultate bune. Există o dinamică bună în echipă.", şi-a încheiat selecţionerul Germaniei discursul.
Lotul Germaniei la EURO
  • Portari: Bernd Leno (Arsenal), Manuel Neuer (Bayern Munchen), Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt)
  • Fundași: Matthias Ginter (Borussia Mönchengladbach), Robin Gosens (Atalanta Bergamo), Christian Günter (SC Freiburg), Marcel Halstenberg (RB Leipzig), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Lukas Klostermann (RB Leipzig), Robin Koch (Leeds United) , Antonio Rüdiger (Chelsea), Niklas Süle (Bayern Munchen)
  • Mijlocași: Emre Can (Borussia Dortmund), Leon Goretzka (Bayern Munchen), İlkay Gündoğan (Manchester City), Jonas Hofmann (Borussia Monchengladbach), Joshua Kimmich (Bayern Munchen), Toni Kroos (Real Madrid), Jamal Musiala (Bayern Munchen) , Florian Neuhaus (Borussia Monchengladbach).
  • Atacanți: Serge Gnabry (Bayern Munchen), Kai Havertz (Chelsea), Thomas Müller (Bayern Munchen), Leroy Sané (Bayern Munchen), Kevin Volland (AS Monaco), Timo Werner (Chelsea)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo