Articol scris de Romeo Ene
El a fost întrebat în legătură cu viitorul său, înaintea meciului cu Ungaria, însă Ronaldo s-a rezumat prin a spune că orice se va întâmpla în această vară ’’va fi cel mai bine pentru mine’’. După un sezon dificil în tricoul lui Juventus, s-a vehiculat faptul că Ronaldo ar putea pleca la PSG sau Manchester United, ambele echipe cu şanse mari de a-l transfera. Atacantul de 36 de ani va decide, cel mai probabil, după Euro clubul pentru care va evolua în sezonul următor.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
Ronaldo, cu gândul la Euro
Golgheterul din Serie A în acest sezon se gândeşte, momentan, doar la Campionatul European, acolo unde a reuşit să triumfe alături de Portugalia la ediţia precedentă.
El a fost întrebat înaintea meciului cu Ungaria dacă speculaţiile referitoare la un posibil transfer la PSG sau Manchester United îl vor afecta la acest turneu: ’’Am jucat la cel mai înalt nivel timp de mulţi ani, asta nu mă afectează, poate dacă aş fi avut 18 sau 19 ani aş fi avut nopţi nedormite, dar am 36 de ani. Ceea ce va veni va fi cel mai bine pentru mine, fie că rămân la Juventus, fie că voi juca la altă echipă.
Cel mai important în momentul de faţă este Campionatul European. Este al cincilea meu Euro, dar pentru mine este ca primul. Vrem să jucăm bine de la primul până la ultimul meci’’, a spus Ronaldo, înainte de meciul cu Ungaria, conform Goal.com.
Presa din străinătate anticipează de mai multe luni faptul că Ronaldo se va despărţi de Juventus la finalul acestui sezon, mai ales după ce şi-a îndeplinit toate obiectivele pe plan individual, iar bianconerii s-ar putea alege cu o sumă de bani în schimbul portughezului, al cărui contract expiră la finalul sezonului 2022.
Conform aceleiaşi surse, oficialii lui Juve sunt convinşi că Ronaldo analizează toate ofertele pe care le are înainte de încheierea perioadei de mercato din această vară. În timpul conferinței de presă ținute la Budapesta, înaintea primului meci din grupa F, Ronaldo a fost întrebat despre forma sa de azi faţă de cea din urmă cu mai mulţi ani: ’’La nivel personal nu sunt același jucător de acum 18, 10 sau chiar acum cinci ani, continui să mă adaptez la cerinţele din zilele noastre.
Cel mai inteligent lucru la un jucător de fotbal este abilitatea de a se adapta. Sunt mai matur, iar dacă un jucător vrea să joace mulți, mulți ani, atunci trebuie să se poată adapta. Numerele vorbesc de la sine, de la 18 la 36 de ani am învățat să mă adaptez și am reușit întotdeauna să câștig atât la nivel individual, cât şi colectiv la echipele pentru care am jucat. M-am adaptat tot timpul de-a lungul carierei mele’’.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11