Naționala Franței a ajuns încă de vineri seara la București, pentru a pregăti partida cu Elveția, din optimile EURO 2020. O parte a jurnaliștilor francezi prezenți în capitala noastră au semnalat faptul că membrii delegației campioanei mondiale s-au plâns de condițiile de cazare, în special de gălăgia de la hotel.
Aceștia au mers mai departe și au continuat ironiile la adresa Bucureștiului, despre care au spus că este un oraș eurosceptic și multe zone amintesc de era comunistă. În plus, fanii francezi s-au plâns și ei de faptul că nu pot ajunge la meci, deoarece prețul biletelor de avion au crescut enorm în această perioadă și nu există suficiente curse directe între Paris și București, astfel că ar fi nevoiți să apeleze la curse cu escală, care i-ar face să piardă foarte mult timp. Din aceste motive, Franța va avea parte de numai 1500 de susținători la meciul de pe Arena Națională din această seară.

Deschamps laudă condițiile din România

Ligue 1
Jucătorii de la PSG, convinși că Zidane îi va lua locul lui Pochettino, care va pleca la United
23/11/2021 LA 06:41
Dezvăluirile jurnaliștilor francezi au ajuns și la urechile lui Didier Deschamps, dar selecționerul campioanei mondiale i-a contrazis pe reprezentanții presei din Hexagon. Antrenorul Franței a dezvăluit că echipa sa a avut parte de cele mai bune condiții de cazare și de antrenament, afirmând că acestea au fost chiar mai bune decât la Budapesta, unde Franța a jucat ultimele 2 meciuri din grupă (cu Ungaria și Portugalia).
"Noi am fost primiţi foarte bine, nu ne plângem de absolut nimic. Nu noi am ales hotelul, UEFA l-a ales, şi pot spune că este foarte frumos, condiţiile sunt foarte bune. Mă bucur să văd atâţia suporteri, din păcate nu am reuşit să facem fotografii cu ei sau să le oferim autografe aşa cum ne-am fi dorit. Stadionul pe care ne-am antrenat ieri (n.r. - Arcul de Triumf) a fost în stare foarte bună, de o calitate înaltă, aşa că nu suntem îngrijoraţi de nimic.
Chiar pot spune că pentru noi a fost mai bine aici decât la Budapesta, dacă ne raportăm la temperatură. Chiar dacă sunt temperaturi ridicate şi aici, nu este totuşi la fel de cald ca la Budapesta. Dar revin şi spun că nu pot să mă plâng absolut deloc de condiţiile de la hotel", a afirmat Deschamps, în cadrul unei conferințe de presă, citat de gsp.ro.
Franța - Elveția se va juca deseară, începând cu ora 22:00, pe Arena Națională. Învingătoarea va juca în sferturi contar Spaniei sau Croației, care se vor duela tot astăzi, de la oara 19:00, la Copenhaga.
Liga Națiunilor UEFA - Finale
Nici presa din Franța nu validează golul lui Mbappe! Ce au scris jurnaliștii după finala cu Spania
11/10/2021 LA 10:28
Liga Națiunilor UEFA - Finale
"Are o calitate impresionantă!" Cine e jucătorul lăudat de Deschamps după finala Ligii Națiunilor
11/10/2021 LA 04:59