Articol scris de Răzvan Cîrceag
Un fan revoltat după acest deznodământ al semifinalei a creat o petiție online în care solicită rejucarea meciului. Până acum s-au strâns peste 4.000 de semnături. Chiar dacă numărul crește rapid cu fiecare secundă care trece, cel mai probabil inițiativa nu va avea sorți de izbândă. Pentru rejucarea meciului Franța - Elveția s-au strâns sute de mii de semnături, dar fără vreun folos.
"Dorim să anulăm decizia de penalizare împotriva Danemarcei. A fost o decizie greșită, trebuie să existe contact pentru un penalty și nu a existat absolut niciun contact. Dacă nimic nu se va schimba, ar arăta un eșec al UEFA și al frumosului joc de fotbal", este mesajul transmis de respectivul fan.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22

"A fost o favoare pentru premierul Angliei!"

Gazzetta dello Sport a scris astăzi că Anglia a primit penalty-ul controversat în semifinala cu Danemarca doar pentru că UEFA a dorit să îl răsplătească pe Boris Johnson pentru rolul său în lupta cu Super Liga Europeană.
Mai devreme în acest an, lumea fotbalului a fost zguduită de vestea că unele dintre cele mai mari echipe din Europa – inclusiv Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United și Tottenham – plănuiau să iasă din Champions League și Europa League pentru a-și forma propria competiție, fără retrogradare, Super Liga Europeană.
Proiectul a fost criticat aspru, iar Johnson a declarat public că aceste planuri sunt similare cu cele ale unui cartel de droguri iar Johnson a insistat că guvernul britanic va face tot ce poate pentru a opri Super Liga.
Gazzetta a scris astăzi că faultul asupra lui Sterling la faza penalty-ului a fost "inexistent".
Campionatul European UEFA
Prima reacție a lui Bukayo Saka după finala Euro 2020! "Nu e loc pentru rasism sau ură în fotbal!"
15/07/2021 LA 16:10
Campionatul European UEFA
Incredibil! Tatăl lui Maguire, rănit în haosul dinaintea finalei Euro! Dezvăluirile fotbalistului
14/07/2021 LA 11:03