Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Euro 2020 | Fanii cer rejucarea semifinalei Anglia - Danemarca! S-a dat drumul unei petiții online

Eurosport
DeEurosport

Publicat 08/07/2021 la 18:35 GMT+3

Fanii fotbalului se revoltă după ce Danemarca a fost eliminată în urma unui penalty controversat, acordat Angliei în prelungiri. Din acest motiv a fost creată o petiție online prin care se cere rejucarea partidei.

referee Danny Makkelie and goalkeeper Kasper Schmeichel of Denmark talk to each other during the UEFA Euro 2020 Championship Semi-final match between England and Denmark at Wembley Stadium on July 7, 2021 in London, United Kingdom

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Răzvan Cîrceag
Un fan revoltat după acest deznodământ al semifinalei a creat o petiție online în care solicită rejucarea meciului. Până acum s-au strâns peste 4.000 de semnături. Chiar dacă numărul crește rapid cu fiecare secundă care trece, cel mai probabil inițiativa nu va avea sorți de izbândă. Pentru rejucarea meciului Franța - Elveția s-au strâns sute de mii de semnături, dar fără vreun folos.
"Dorim să anulăm decizia de penalizare împotriva Danemarcei. A fost o decizie greșită, trebuie să existe contact pentru un penalty și nu a existat absolut niciun contact. Dacă nimic nu se va schimba, ar arăta un eșec al UEFA și al frumosului joc de fotbal", este mesajul transmis de respectivul fan.

"A fost o favoare pentru premierul Angliei!"

Gazzetta dello Sport a scris astăzi că Anglia a primit penalty-ul controversat în semifinala cu Danemarca doar pentru că UEFA a dorit să îl răsplătească pe Boris Johnson pentru rolul său în lupta cu Super Liga Europeană.
Mai devreme în acest an, lumea fotbalului a fost zguduită de vestea că unele dintre cele mai mari echipe din Europa – inclusiv Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United și Tottenham – plănuiau să iasă din Champions League și Europa League pentru a-și forma propria competiție, fără retrogradare, Super Liga Europeană.
Proiectul a fost criticat aspru, iar Johnson a declarat public că aceste planuri sunt similare cu cele ale unui cartel de droguri iar Johnson a insistat că guvernul britanic va face tot ce poate pentru a opri Super Liga.
Gazzetta a scris astăzi că faultul asupra lui Sterling la faza penalty-ului a fost "inexistent".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo