ARTICOL SCRIS DE RĂZVAN CÎRCEAG
Nu toate lucrurile sunt perfecte pentru suporterii lui Kane&Co, în ciuda victoriei cu Germania, din optimi. Sfertul de finală de la EURO 2020 dintre Anglia și Ucraina este programat să se dispute sămbâtă, de la ora 22:00, pe stadionul Olimpico din Roma. Însă, fanii englezi au primit o serie de vești proaste, pentru că le va fi aproape imposibil să călătorească în Italia și să-și susțină echipa națională în vederea unei calificări de poveste.
Chiar dacă vreun suporter a plecat în Italia încă de miercuri dimineață, acesta ar fi obligat să stea în carantină până duminică. Iar măsurile se aplică tuturor persoanelor, chiar dacă sunt vaccinate sau au teste negative pentru coronavirus.
Premier League
Arsenal - Tottenham | Cine iese din criză?
ACUM 19 ORE

Euro 2020 | Anglia poate fi susținută de englezii care trăiesc în UE

Echipa antrenată de Gareth Southgate ar putea primi susţinere de la fani din rândul celor 1,2 milioane de persoane născute în Marea Britanie, dar care trăiesc în Uniunea Europeană şi se pot deplasa în "Cetatea Eternă" pentru meciul de sâmbătă, de la ora 22.00, atâta timp cât nu au fost în Marea Britanie în ultimele 14 zile, informează News.ro.
Iar, Federaţia Engleză de Fotbal îi va ajuta pe suporterii aflaţi printre cei 30.000 de britanici care locuiesc în Italia să primească bilete pentru a-i încuraja pe "Lei".
Până acum, Anglia şi-a disputat toate partidele de la Euro 2020 pe Wembley. Dacă va ajunge în penultimul act, formaţia lui Southgate va reveni pe legendarul stadion din Londra.
Ligue 1
Messi, o dezamăgire la PSG. Total neașteptat: cum arată în acest moment cotele pentru Balonul de Aur
IERI LA 10:18
Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
18/09/2021 LA 10:36