Suporterii echipei naționale a Ungariei au ajuns din nou în atenția celor de la UEFA după meciul cu Germania, din a treia etapă a grupelor Euro 2020. Conform presei internaționale, forul european a deschis o procedură disciplinară pentru a identifica incidentele cu potențial discriminatoriu care ar fi avut loc la meciul de la Munchen.
Atunci, fanii maghiari ar fi adresat insulte homofobe, cu trimitere la cererea nemților de a ilumina Fussdall Arena în culorile curcubeului, în semn de protest la adresa legislaţiei anti-LGBT promovate de unguri. UEFA a refuzat solicitarea primăriei din Munchen, însă suporterii Ungariei nu au uitat.

Incidente și la meciurile de la Budapesta

Premier League
Ronaldo, vinovat pentru ratarea lui Bruno Fernandes de la 11 metri?! "Prezența lui l-a disturbat!"
ACUM 15 ORE
Aceasta nu este singura problemă care se află sub analiza UEFA. Oficialii forului au luat decizia de a deschide o procedură disciplinară împotriva Ungariei și ca urmare a incidentelor care au avut loc în timpul primelor două meciuri disputate pe Puskas Arena în grupele Euro 2020.
Jurnaliștii spanioli au anunțat la începutul acestei săptămâni că UEFA a desemnat un inspector de etică și disciplină care va investiga "potențialele incidente discriminatorii de pe Puskas Arena din Budapesta", de la partidele Ungariei cu Portugalia și Franța.
La primul meci din grupele Campionatului European, fanii maghiari au afișat un banner homofob și l-au jignit pe Cristiano Ronaldo, căruia i-au adresat insulte homofobe și i-au arătat semne obscene. Apoi, în timpul partidei cu Franța, ungurii au imitat strigăte de maimuță la adresa lui Kylian Mbappe.
Premier League
Reacția lui Ronaldo, după ce Bruno Fernandes a bătut penalty în minutul 90+3, cu Villa, și a ratat
25/09/2021 LA 14:02
Ligue 1
Messi, o dezamăgire la PSG. Total neașteptat: cum arată în acest moment cotele pentru Balonul de Aur
25/09/2021 LA 10:18