Italia a câștigat Campionatul European, iar principalul artizan al acestui succes este fără îndoială Roberto Mancini. Fiul acestuia a trăit pe viu victoria Squadrei Azzurra, dar a trecut prin adevărate peripeții în timpul meciului de pe Wembley.
Înainte de startul marelui meci, fanii englezii au creat un adevărat haos în jurul legendarei arene și au forțat intrarea, iar forțele de oridine nu au putut să-i oprească pe toți. Ca atare, pe stadion au fost prezenți mai mulți fani decât a fost permis, unii dintre ei fără să aibă bilete.
Premier League
Tottenham se pregătește de plecarea lui Conte la PSG! Care sunt cei 3 antrenori de pe lista lui Levy
29/04/2022 LA 15:45

Fiul lui Mancini a privit finala EURO 2020 de pe scările stadionului Wembley

Din cauza acestui lucru au avut de suferit oamenii care aveau bilet, printre aceștia numprându-se și fiul selecționerului Italiei. Andrea Mancini a dezvăluit că locul pe care îl avea rezervat a fost ocupat de suporterii englezi.
"A fost o nebunie cu fanii englezi fără bilete și locul meu a fost ocupat, așa că a trebuit să urmăresc prima repriză de pe scările stadionului. Am găsit un alt loc în a doua jumătate. Poate că a adus noroc.", a declarat Andrea Mancini pentru Sky Sports.
Roberto Mancini pierduse finala Cupei Campionilor din 1992 chiar pe Wembley. Pe atunci, actualul selecționer juca la Sampdoria, iar italienii au fost învinși de Barcelona în ultimul act. La 29 de ani distanță, templul fotbalului englezesc i-a purtat noroc lui Mancini.
"Viața îți oferă întotdeauna o a doua șansă, iar destinul tatălui meu a fost să fie așa. A fost o călătorie lungă, Italia a dominat aproape fiecare joc în timpul Euro. Nu l-am întâlnit încă, dar am vorbit la telefon ieri și era foarte fericit.
El a creat un grup extraordinar.Înainte de turneu, eu și frații mei i-am dăruit o potcoavă albastră, spunându-i că va aduce noroc. A ținut-o în valiză.Acum trei ani, el a fost singurul care a crezut că Italia ar putea obține acest rezultat.", a mai adăugat fiul selecționerului italian.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Jorginho nu și-a revenit după ratarea calificării cu Italia la CM din Qatar! Ce mesaj a postat
01/04/2022 LA 08:02
Premier League
Variantă surprizătoare pentru postul de manager la Manchester United: "Este mai bun decât ten Hag"
26/03/2022 LA 07:43