Anglia este printre marile favorite ale Campionatului European care va începe peste numai 4 zile. Acest statut este unul obișnuit pentru britanici, care însă au clacat de cele mai multe ori la ultimele turnee finale în care erau considerați favoriți și nu au obținut rezultatele așteptate.
Anglia va debuta la EURO împotriva Croației, echipa care a eliminat reprezentativa Albionului în semifinalele Campionatului Mondial din 2018.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08

Harry Kane: "Simt că acum avem ceva mai multă experiență"

Harry Kane a făcut o comparație între acel moment și cel de acum, fiind convins că naționala britanică se află într-o poziție mult mai bună, având un plus de experiență.
"Aș spune așa: suntem într-o poziție mai bună acum. Mergând la Cupa Mondială din 2018 poate că nu eram siguri unde ne aflam ca echipă, dar ne-am descurcat foarte bine și ne-am ridicat la un nivel bun.
Simt că acum avem ceva mai multă experiență. Jucătorii au jucat mai multe meciuri mari pentru cluburile lor și, evident, jucătorii care au jucat în acea Cupă Mondială au acum mai multă experiență la un asemenea nivel.
Simt că suntem într-o poziție bună. Știm că avem o muncă grea de dus la bun sfârșit. Nu putem să câștigăm turneul doar dacă ne prezentăm.", a declarat Harry Kane, citat de Sky Sports.
Kane este conștient că există o mare presiune pe umerii naționalei engleze, care nu a mai câștigat un turneu final din 1966, dar atacantul este încrezător că în acest an se poate obține un rezultat măreț.
"Nu am câștigat un turneu ca țară de mult, mult timp, așa că trebuie să existe multă mentalitate bună pe tot parcursul Campionatului European, deoarece este o călătorie lungă și dificilă pentru a ajunge în fazele finale ale unui turneu major .
Evident, există un pic mai multă presiune asupra noastră în acest an decât la Cupă Mondială din 2018, dar trebuie să o luăm pas cu pas și să așteptăm cu nerăbdare această provocare.", a încheiat Kane.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32
Premier League
Topul celor mai prolifici jucători din Premier League în 2022! Tottenham dă 3 din primii 4 clasați
10/05/2022 LA 10:12