Eden Hazard, care va fi titular în premieră pentru Belgia la această ediție a Campionatului European, a dezvăluit la conferința de presă dinaintea meciului cu Finlanda că este îngrijorat de problemele de sănătate cu care se confruntă. Jucătorul în vârstă de 30 de ani a recunoscut că se teme că nu va mai putea niciodată să dea totul pe teren din cauza accidentărilor pe care le-a suferit în ultimele două sezoane, cu toate că nu își pune la îndoială calitățile fotbalistice.
"Nu m-am îndoit niciodată de calitățile mele. Știu ce pot face pe terenul de fotbal. Ceea ce nu știu este dacă glezna mea va fi aceeași ca în urmă cu zece ani. Asta este viața. Poate nu voi juca 90 de minute. Vom vedea cum mă simt. Voi da tot ce pot ca să joc cât mai mult posibil la cel mai înalt nivel. Nu sunt refăcut complet, dar pot juca. Vreau să joc fiecare meci și să arăt calitatea pe care o am.
Dacă mă gândesc că mă voi accidenta, mai bine să nu joc. Trebuie să evoluez și să îmi fac jocul. Trebuie să fiu mai isteț și să găsesc soluții. La Real Madrid este o presiune imensă, dar și la naționala Belgiei. Când ies pe teren, dau totul. Pe teren, nu mă gândesc la presiunea care este pe mine", a declarat Eden Hazard, citat de Marca.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 14 ORE

Probleme și pentru De Bruyne

Kevin De Bruyne, care a lipsit de la primul meci al Belgiei la Euro 2020, a debutat la turneul final în a doua repriză a partidei cu Danemarca, reușind să-și adjudece trofeul de Omul Meciului, după ce a dat un gol și o pasă decisivă în decursul a 15 minute. La finalul meciului, De Bruyne a vorbit despre care este starea lui de sănătate după accidentarea din finala Champions League, dezvăluind că mai are destul de mult de tras până când va fi complet refăcut.
"Nu simt nimic pe partea stângă a feței, e ca după o vizită la dentist. Nervul mi-a fost afectat serios, ar putea dura șase luni recuperarea. Nu e deloc confortabil, dar cel mai important lucru este că pot juca. În ultimele două luni am avut parte de urcușuri și coborâșuri, cu câteva mici accidentări. După această fractură la nas și la ochi, a trebuit să aștept o vreme. Din fericire, am revenit cât de rapid se putea. A fost o intensitate ridicată, dar mă bucur că am putut juca", a declarat belgianul.
Belgia, neînvinsă după primele două etape ale grupelor Euro 2020, înfruntă Finlanda în această seară, de la ora 22:00, în ultimul meci din această fază a competiției. Programul complet al acestei zile este disponibil AICI.
Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
ACUM 16 ORE
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
21/09/2021 LA 05:13