Ciro Immobile a fost un punct fix în echipa Italiei la EURO 2020. Singurul meci în care atacantul nu a jucat a fost partida din grupe cu Țara Galilor, când Italia era deja calificată mai departe.
Deși a marcat două goluri în primele două meciuri, cu Turcia și Elveția, evoluțiile lui Immobile nu au fost strălucite în continuare, iar acest lucru i-au adus o sumedenie de critici din partea multor specialiști din fotbalul italian.
CHIELLINI, DECLARAȚIA ZILEI, ÎNAINTE DE FINALA CU ANGLIA: "AM CREZUT CĂ MANCINI E NEBUN!"
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22

Ciro Immobile, apărat de agentul său

Agentul lui Immobile, Alessandro Moggi, le-a oferit o replică acidă celor care l-au pus într-o poziție proastă pe atacant, spunând că acesta nu mai are nimic de dovedit și că cifrele sale vorbesc de la sine.
"Aud oameni vorbind despre atacanții trecutului care, în întreaga lor carieră, au marcat o cincime din golurile pe care le are Ciro și începe să mi se pară foarte iritant. Ciro Immobile nu mai are nimic de dovedit, a arătat deja atât de multe pe parcursul carierei sale și, obiectiv, este cel mai prolific atacant italian din ultimii ani.
Mă enervează, pentru că dacă Immobile înscrie două goluri pe meci, este tratat ca un lucru normal, dar dacă din orice motiv nu trimite mingea în plasă, el devine principala problemă al echipei italiene. Citim asta de ani buni. Apoi am citit că jurnaliștii aduc în discuție numele atacanților care au marcat 30-40 de goluri în întreaga lor carieră și totuși sunt tratați ca fiind cei care ar putea îmbunătăți performanțele Italiei. Asta mă irită cu adevărat.", a declarat Alessandro Moggi pentru Radio Radio, citat de Daily Mail.
Immobile a marcat 15 goluri în 51 de apariții pentru Squadra Azzurra, dar cifrele sale de la echipa de club sunt și mai impresionante. Vârful lui Lazio a câștigat Gheata de Aur a Europei în stagiunea 2019-2020, depășind atacanți de clasă mondială precum Cristiano Ronaldo, Messi sau Robert Lewandowski.
În sezonul precedent, Immobile a marcat 25 de goluri în 41 de meciuri pentru Lazio, inclusiv 5 în Champions League, iar în ultimele sale 13 apariții în tricoul Italiei a înscris de 7 ori.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11