Jack Grealish a fost rezervă în meciul Angliei contra Germaniei, din optimile EURO 2020, dar odată intrat pe teren jucătorul lui Aston Villa a schimbat fața jocului, contribuind substanțial la victoria echipei lui Southgate.
Într-un interviu acordat presei engleze, Grealish a recunoscut că a adormit greu în noaptea de după meci și că sentimentul de a juca în fața fanillor echipei naționale este unul unic.
"Am avut norocul de a juca pe Wembley de șapte ori până acum, inclusiv în finale de FA Cupsau ale play-off-ului de promovare în Premier League. Este uimitor când când sunt aclamat de fanii lui Aston Villa, dar asta e de așteptat, pentru că sunt unul dintre ei. Însă când vine vorba despre fanii Angliei, totul este diferit. Toți îmi oferă atât de mult sprijin și este unul dintre cele mai bune sentimente trăite vreodată.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
Am primit o mulțime de mesaje și sunt extrem de fericit și mândru când publicul îmi scandează numele. Nu am apucat să dorm până la 4 dimineața. A fost o noapte uimitoare, într-adevăr.", a spus Grealish, citat de Daily Mail.

EURO 2020 | Jack Grealish: "E înspăimântător cât de buni suntem noi șase"

Grealish a suferit o accidentare în stagiunea precedentă, care i-a pus la un moment dat în pericol prezența la EURO. Jucătorul a confirmat că și-a forțat revenirea, tocmai pentru a prinde lotul Angliei. În privința echipei din care face parte, Grealish a menționat că toți jucătorii de atac sunt extrem de buni și ar putea juca la orice club din lume.
"Nu trebuia să revin atât de repede, dar am simțit că trebuie. Mi-am spus că trebuie să o fac și să demonstrez că sunt în formă. Avem șase jucători care pot juca alături de Harry Kane care, în mod normal, ar putea juca pentru majoritatea cluburilor din lume.Eu însumi, Jadon Sancho, Marcus Rashford, Raheem Sterling, Phil Foden și Bukayo Saka. E înspăimântător cât de buni suntem noi șase. Asta nu e doar o laudă. Acesta este doar adevărul.", a adăugat internaționalul englez.
Anglia va juca în sferturi împotriva Ucrainei, la Roma, sâmbătă seara. Britanicii sunt la 3 meciuri distanță de cucerirea titlului european, iar starea de spirit în Albion este una foarte bună. Fanii englezi așteaptă de 55 de ani un triumf al echipei naționale la un turneu final. De altfel, titlul mondial obținut pe teren prorpiu, în 1966 ,este singurul trofeu important la nivel de echipă națională câștigat de țara care a inventat "sportul rege".
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11