Jose Mourinho a părăsit Anglia pentru Italia și a fost întrebat de către englezi cine crede că poate să lupte pentru cucerirea Europei în această vară. Antrenorul portughez e convins că Mancini este omul potrivit la locul potrivit și poate duce Italia până careul de ași la european.
"Mancini are experiență, a antrenat în ultimii 20 de ani în mai multe medii și culturi. De aceea, știe să gestioneze meciurile cu grad ridicat de emoție. Mancini este mai mult decât pregătit pentru o performanță mare. Italia și-a îmbunătățit mult jocul de la venirea sa" a declarat Mourinho pentru jurnaliștii englezi de la The Sun.
Dat afară de Tottenham după o serie foarte slabă în Premier League, Jose Mourinho și-a găsit rapid o echipă care să-i satisfacă pretențiile salariale. Roma este a doua echipa din Serie A pe care Mourinho o antrena. Cu Inter a cucerit titlul în Italia și Champions League, ambele cu Chivu pe teren. Acum, portughezul are o misiune mult mai dificială. Roma va juca doar în Confrence League, în sezonul următor.
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
ACUM 20 ORE
"O să mă uit cu atenție la Euro pentru a urmări jucătorii mei, Spinazzola, Cristante și Pellegrini. Italia are un mix interesant de fotbaliști tineri și cu experiență" a spus Mourinho.

Euro 2020 | Mourinho a identificat marile favorite la trofeu

Italia a câștigat toate cele 10 meciuri din preliminariile Europeanul din această vară și nu a mai pierdut din 2018. Jose Mourinho știe forța pe care "squadra azzurra" sub conducerea lui Robero Mancini, dar crede că italienii vor avea o concurență seriosă pentru titlu.
"Când îl ai pe Mbappe în echipa ta e greu să pierzi" s-a rezumat Mourinho să spună referitor la favorita la titlul european.
UEFA Europa Conference League
Mourinho, nemulțumit după victoria cu 5-1 a Romei în Europa! Ce a declarat tehnicianul
IERI LA 07:25
Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
IERI LA 13:12