Jose Mourinho a părăsit Anglia pentru Italia și a fost întrebat de către englezi cine crede că poate să lupte pentru cucerirea Europei în această vară. Antrenorul portughez e convins că Mancini este omul potrivit la locul potrivit și poate duce Italia până careul de ași la european.
"Mancini are experiență, a antrenat în ultimii 20 de ani în mai multe medii și culturi. De aceea, știe să gestioneze meciurile cu grad ridicat de emoție. Mancini este mai mult decât pregătit pentru o performanță mare. Italia și-a îmbunătățit mult jocul de la venirea sa" a declarat Mourinho pentru jurnaliștii englezi de la The Sun.
Dat afară de Tottenham după o serie foarte slabă în Premier League, Jose Mourinho și-a găsit rapid o echipă care să-i satisfacă pretențiile salariale. Roma este a doua echipa din Serie A pe care Mourinho o antrena. Cu Inter a cucerit titlul în Italia și Champions League, ambele cu Chivu pe teren. Acum, portughezul are o misiune mult mai dificială. Roma va juca doar în Confrence League, în sezonul următor.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
"O să mă uit cu atenție la Euro pentru a urmări jucătorii mei, Spinazzola, Cristante și Pellegrini. Italia are un mix interesant de fotbaliști tineri și cu experiență" a spus Mourinho.

Euro 2020 | Mourinho a identificat marile favorite la trofeu

Italia a câștigat toate cele 10 meciuri din preliminariile Europeanul din această vară și nu a mai pierdut din 2018. Jose Mourinho știe forța pe care "squadra azzurra" sub conducerea lui Robero Mancini, dar crede că italienii vor avea o concurență seriosă pentru titlu.
"Când îl ai pe Mbappe în echipa ta e greu să pierzi" s-a rezumat Mourinho să spună referitor la favorita la titlul european.
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18