Articol scris de Romeo Ene
Hummels a fost protagonistul negativ al partide pentru selecţionata lui Joachim Low, înscriind în propria poartă în minutul 20. Chiar şi aşa, germanii anunţă că nu cedează şi vor încerca să câştige partidele cu Portugalia şi Ungaria pentru a spera la un loc în faza optimilor.

Mats Hummels: "Această înfrângere ne doare"

Campionatul European UEFA
O româncă s-a îmbogățit după ce a pariat pe 1 pauză - 2 final la Germania - Japonia. Cât a câștigat
24/11/2022 LA 10:26
Pentru Mats Hummels, duelul împotriva Franţei a fost primul meci oficial de la revenirea în tricoul echipei naţionale, de la care fusese îndepărtat chiar de Joachim Low în 2019, care îşi dorea jucători noi.
Cu toate acestea, selecţionerul Germaniei a decis să-l convoace la acest turneu final, la fel ca în cazul lui Thomas Muller, după ce ambii jucători au avut evoluţii foarte bune la Bayern în ultimele două sezoane. Autogolul lui Hummels a fost primul încasat de o naţională germană la un Campionat European şi primul la un turneu din 1978, atunci când Berti Vogts a fost eroul negativ.
Fundaşul central al lui Bayern a declarat la finalul meciului că înfrângerea împotriva Franţei nu le-a căzut bine colegilor săi, dar mai ales lui, deoarece autogolul său a stabilit soarta meciului: "Această înfrângere ne doare pe toţi, dar pe mine mai ales din cauza autogolului. Am dat totul şi am luptat până la final. Ştim, de asemenea, că ne putem îmbunătăţi jocul. Dar s-a văzut că vrem să facem un turneu bun, să generăm entuziasm şi să avem succes", a precizat Hummeles, prin intermediul reţelelor de socializare.
Toni Kroos, mijlocaşul nemţilor, a precizat faptul că naţionala sa a prestat un joc bun în faţa Franţei, în ciuda faptului că rezultatul nu a fost de partea lor, însă mijlocaşul lui Real a pus eşecul pe seama ghinionului, referindu-se la autogolul lui Hummels: "Cred că am realizat multe din ceea ce ne-am propus. Am avut şansa de a înscrie, dar jocul a fost decis de o fază nefericită. Am controlat această partidă, dar acum trebuie să privim către viitor. Ceea ce ne-a lipsit a fost golul. Am ajuns în situaţii în care am fi putut face mai multe", a spus Kroos după meci.
Pentru Germania, urmează meciul cu Portugalia de pe 19 iunie, în aceeaşi zi în care Franţa se poate califica în optimi în cazul unui succes cu Ungaria.
Campionatul European UEFA
Reacția lui Mourinho, după ce Japonia a întors scorul și s-a impus cu Germania, la Mondial
24/11/2022 LA 10:03
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22