Ultimul amical al Franței înainte de EURO 2020, contra Bulgariei, a declanșat un adevărat scandal în cadrul lotului campioanei mondiale. Olivier Giroud a declarat după acel meci că s-a simțit ocolit de coechipieri, primind foarte puține pase deși se afla în poziții bune.
Principalul vizat al spuselor lui Giroud a fost Mbappe, care a fost atât de supărat încât a vrut să organizeze o conferință de presă în care să-i răspundă lui Giroud. Didier Deschamps a reușit să aplaneze conflictul, iar a 2-a zi atacantul lui Chelsea și-a cerut scuze.
Totuși, presa din Hexagon prezentă la antrenamentele campioanei mondiale a relatat că relația dintre Giroud și Mbappe nu s-a îmbunătățit, iar aceștia sunt în continuare distanți.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22

Mbappe a recunoscut că a fost afectat de neințelegerile cu Giroud

Cu numai 2 zile înainte de primul meci al Franței la turneul final, contra Germaniei, Mbappe a vorbit în premieră despre episodul de săptămâna trecută și nu a dat det deloc impresia că i-a trecut supărarea, menționând ce l-a deranjat cel mai tare la atitudinea coechipierului său.
"Nu m-a deranjat ceea ce a spus, ci că a făcut-o public. Eu l-am felicitat în vestiar pentru acel gol și el nu mi-a răspuns nimic. Ceea ce m-a deranjat a fost că am aflat din presă. Am vrut să vin joi să vorbesc, dar selecționerul mi-a spus că nu este un moment potrivit.
Am vorbit cu Olivier Giroud. Toată lumea știe ce s-a întâmplat. Este adevărat că m-a afectat puțin, dar nu vom face o poveste din asta. Naționala Franței este mai importantă. Nu vom lăsa lucrurile mici, fără valoare, să strice atmosfera la echipă, deoarece suntem aici pentru a reprezenta Franța, acesta este cel mai important lucru.. Acest episod a zdruncinat puțin concentrarea noastră pentru EURO și pentru meciul împotriva Germaniei", a spus Mbappe, citat de Marca.
Franța face parte din "Grupa morții" la EURO 2020, alături de Germania, Portugalia și Ungaria! Primul meci al francezilor va fi marți, 15 iunie, împotriva Germaniei, partidă care se va juca la Munchen.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11