Lorenzo Pellegrini a avut un sezon foarte bun în tricoul Romei, dar a suferit o ruptură musculară în penultima etapă, în meciul cu Lazio, care a pus în pericol prezența sa în lotul Italiei pentru Campionatul European.
Totuși, Roberto Mancini l-a inclus pe mijlocaș în lotul Squadrei Azzura, cu speranța că accidentarea nu va recidiva. Tocmai de aceea, Pellegrini nu l-a fost folosit deloc în amicalele cu San Marino și Cehia.
EURO 2020 | LOTURILE CELOR 24 DE ECHIPE CALIFICATE LA TURNEUL FINAL
Liga Națiunilor UEFA - Liga D
Luis Enrique: "Mai devreme sau mai târziu, Italia va pierde"! Răspunsul savuros al lui Mancini
05/10/2021 LA 16:35

EURO 2020 | Lorenzo Pellegrini, "out" din lotul Italiei, cu o zi înainte de primul meci

Din păcate pentru el și pentru echipa Italiei, Pellegrini s-a "rupt" din nou la antrenamentul de ieri, iar în această dimineață Federația Italiană a făcut deja o cerere către UEFA pentru a-l putea înlocui pe fotbalistul Romei.
Gaetano Castrovilli este cel ales de Mancini ca înlocuitor al lui Pellegrini. Mijlocașul Fiorentinei este deja în drum spre cantonamentul italienilor de la Roma, iar dacă forul european își va da acordul, acesta ar putea juca juca pentru Italia la EURO. Castrovilli a făcut parte din lotul lărgit ales de Mancini. Mijlocașul are doar 2 prezențe în tricoul primei reprezentative, ultima în amicalul câștigat cu San Marino săptămâna trecută.
Italienii vor întâlni Turcia, la Roma, în meciul de deschidere al Campuinatului European. Tot pe Stadio Olimpico din cetatea eternă Italia va juca și meciurile cu Elveția (16 iunie), respectiv Țara Galilor (20 iunie).
Liga Națiunilor UEFA
Mancini răsucește cuțitul în rana englezilor! Declarația care îi va înfuria foarte tare pe britanici
24/09/2021 LA 15:23
Fotbal
Victorie cu borne istorice pentru Mancini și Italia, în preliminariile CM. Polonia - Anglia 1-1
08/09/2021 LA 20:57