Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EURO 2020 | Lovitură dură pentru Italia! Un jucător de bază s-a accidentat și va rata EURO! Cine îl va înlocui

Nicu Savin

Publicat 10/06/2021 la 12:47 GMT+3

EURO 2020 | Cu numai o zi înainte de primul meci de la Campionatul European, Roberto Mancini a primit o veste cruntă. Lorenzo Pellegrini s-a accidentat din nou la antrenamentul de miercuri și va rata turneul final.

Roberto Mancini

Credit imagine: Getty Images

Lorenzo Pellegrini a avut un sezon foarte bun în tricoul Romei, dar a suferit o ruptură musculară în penultima etapă, în meciul cu Lazio, care a pus în pericol prezența sa în lotul Italiei pentru Campionatul European.
Totuși, Roberto Mancini l-a inclus pe mijlocaș în lotul Squadrei Azzura, cu speranța că accidentarea nu va recidiva. Tocmai de aceea, Pellegrini nu l-a fost folosit deloc în amicalele cu San Marino și Cehia.

EURO 2020 | Lorenzo Pellegrini, "out" din lotul Italiei, cu o zi înainte de primul meci

Din păcate pentru el și pentru echipa Italiei, Pellegrini s-a "rupt" din nou la antrenamentul de ieri, iar în această dimineață Federația Italiană a făcut deja o cerere către UEFA pentru a-l putea înlocui pe fotbalistul Romei.
Gaetano Castrovilli este cel ales de Mancini ca înlocuitor al lui Pellegrini. Mijlocașul Fiorentinei este deja în drum spre cantonamentul italienilor de la Roma, iar dacă forul european își va da acordul, acesta ar putea juca juca pentru Italia la EURO. Castrovilli a făcut parte din lotul lărgit ales de Mancini. Mijlocașul are doar 2 prezențe în tricoul primei reprezentative, ultima în amicalul câștigat cu San Marino săptămâna trecută.
Italienii vor întâlni Turcia, la Roma, în meciul de deschidere al Campuinatului European. Tot pe Stadio Olimpico din cetatea eternă Italia va juca și meciurile cu Elveția (16 iunie), respectiv Țara Galilor (20 iunie).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo