Lorenzo Pellegrini a avut un sezon foarte bun în tricoul Romei, dar a suferit o ruptură musculară în penultima etapă, în meciul cu Lazio, care a pus în pericol prezența sa în lotul Italiei pentru Campionatul European.
Totuși, Roberto Mancini l-a inclus pe mijlocaș în lotul Squadrei Azzura, cu speranța că accidentarea nu va recidiva. Tocmai de aceea, Pellegrini nu l-a fost folosit deloc în amicalele cu San Marino și Cehia.
EURO 2020 | LOTURILE CELOR 24 DE ECHIPE CALIFICATE LA TURNEUL FINAL
Premier League
Tottenham se pregătește de plecarea lui Conte la PSG! Care sunt cei 3 antrenori de pe lista lui Levy
29/04/2022 LA 15:45

EURO 2020 | Lorenzo Pellegrini, "out" din lotul Italiei, cu o zi înainte de primul meci

Din păcate pentru el și pentru echipa Italiei, Pellegrini s-a "rupt" din nou la antrenamentul de ieri, iar în această dimineață Federația Italiană a făcut deja o cerere către UEFA pentru a-l putea înlocui pe fotbalistul Romei.
Gaetano Castrovilli este cel ales de Mancini ca înlocuitor al lui Pellegrini. Mijlocașul Fiorentinei este deja în drum spre cantonamentul italienilor de la Roma, iar dacă forul european își va da acordul, acesta ar putea juca juca pentru Italia la EURO. Castrovilli a făcut parte din lotul lărgit ales de Mancini. Mijlocașul are doar 2 prezențe în tricoul primei reprezentative, ultima în amicalul câștigat cu San Marino săptămâna trecută.
Italienii vor întâlni Turcia, la Roma, în meciul de deschidere al Campuinatului European. Tot pe Stadio Olimpico din cetatea eternă Italia va juca și meciurile cu Elveția (16 iunie), respectiv Țara Galilor (20 iunie).
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Jorginho nu și-a revenit după ratarea calificării cu Italia la CM din Qatar! Ce mesaj a postat
01/04/2022 LA 08:02
Premier League
Variantă surprizătoare pentru postul de manager la Manchester United: "Este mai bun decât ten Hag"
26/03/2022 LA 07:43