Franța a început perfect Campionatul European, cu o victorie contra Germaniei, dar egalul contra Ungariei din runda a 2-a a grupelor a tulburat puțin apele în cadrul campionei mondiale.
În plus, francezii l-au pierdut definitiv pe Ousmane Dembele. Atacantul Barcelonei a fost introdus pe teren în meciul cu Ungaria în minutul 57, dar a fost înlocuit înainte de finalul partidei de la Budapesta, din cauza unor probleme medicale.
Dembele a fost supus unor investigații amănunțite și s-a constatat că acesta a suferit o leziune la tendonul genunchiului, care îl va ține departe de teren cel puțin 3 săptămâni, anunță spaniolii de la AS.com. Astfel, jucătorul de 24 de ani va rata restul Campionatului European.
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
ACUM 4 ORE

Dembele, "out" de la EURO 2020

Deși nu era un titular de drept în echipa Franței, Dembele este o pierdere importantă pentru Deschamps. Jucătorul Barcelonei reprezenta o variantă ideală de pe banca de rezerve atunci când situația o impunea, dovadă meciul cu Ungaria, când Dembele a intrat foarte bine.
Franța va juca un meci crucial contra Portugaliei peste 2 zile, care va decide pe ce loc va încheia campioana mondială "Grupa morții" de la EURO. O victorie ar asigura prima poziție, ceea ce ar presupune o adversară mai ușoară în optimi (una dinte ocupantele locului 3 din grupele A, B sau C).
Un egal contra lusitanilor ar asigura de asemenea calificarea în optimi, dar prima poziție ar putea fi pierdută în dauna Germaniei, dacă echipa lui Joachim Low va învinge Ungaria în ultima rundă. Franța ar putea accede în optimi chiar și cu o înfrângere contra Portugaliei, dar va avea nevoie de un joc al rezultatelor favorabil.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Sadio Mane, prioritatea unui club de top din Europa în această vară
23/05/2022 LA 09:58
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35