Spania a remizat cu Suedia, scor 0-0, la debutul în turneul final al Campionatului European. Chiar dacă ibericii au dominat posesia și au dat un număr record de pase, tabela nu a putut fi modificată. Selecționerul Luis Enrique a comentat partida și a găsit și vinovatul pentru lipsa de goluri.
Antrenorul Spaniei a spus, după meciul de la Sevilla, că gazonul ar fi trebuit să arate mai bine, starea terenului fiind cauza principală a rezultatului modest înregistrat de jucătorii săi în debutul la Euro 2020.

"Gazonul nu ne-a ajutat!"

Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
IERI LA 11:52
"Lipsă de goluri? Este discursul normal. Am încercat să marcăm, dar nu am reuşit. Gazonul nu ne-a ajutat. Când îţi vezi cei mai buni jucători că nu pot controla mingea... Trebuia să fie mai bun terenul, dar nu este o scuză. Am avut ocazii, nu am reuşit să marcăm.
Publicul a fost superb, ne-a ajutat. Ne aşteptăm să fie la fel şi în următoarele meciuri. E dificil cu un adversar precum Suedia. Va fi la fel şi cu Polonia, dar şi cu Slovacia", a declarat Luis Enrique, citat de Marca.
La această ediție a Campionatului European, Spania este în grupă cu Suedia, Polonia și Slovacia, în a doua etapă a grupelor urmând a întâlni echipa lui Robert Lewandowski, sâmbătă, de la ora 22:00. După primele meciuri, grupa E are un lider surpriză.
Astăzi, la Euro 2020, sunt programate alte două partide de foc. Detalii AICI.
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
18/01/2022 LA 11:19
Fotbal
Rădoi și Chiricheș nu au votat cu Lewandowski! Pe cine au preferat românii la Gala FIFA Best
18/01/2022 LA 07:12