Articol scris de Alex Masgras
După ce au reușit să se califice în optimile de finală, Țara Galilor și Danemarca se vor lupta pentru un loc în sferturile Campionatului European la Amsterdam. Ambele țări se află pe lista nesigură a Olandei în ceea ce privește intrarea în țară. Cu toate acestea, numai galezii nu vor avea voie să fie prezenți în tribunele de pe Johan Cruyff Arena.
Luni, ministrul sănătății din Țara Galilor, Eluned Morgan, a anunțat că poliția din Amsterdam nu va lăsa fani galezi în țară. De asemenea, înaintea turneului, suporterii echipei lui Gareth Bale au fost rugați să nu călătorească la Baku și Roma, acolo unde Țara Galilor și-a disputat meciurile din faza grupelor.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Spectacol total la Paris! Franța și Belgia, calificate la turneul final! Rezultatele zilei în Europa
13/11/2021 LA 14:48

Danezii trebuie să părăsească țara în 12 ore

Dacă inițial și fanii danezi au primit interzis la Amsterdam, aceștia au aflat că pot merge la meci cu condiția să nu stea mai mult de 12 ore în Olanda. Conform publicației daneze Politiken, un reprezentant al Ministerului de Externe danez a declarat că fanii echipei lui Kasper Hjulmand pot merge la meci: "Poți merge la meci, dar trebuie să ai un plan bine pus la punct dacă nu îți dorești să fii carantinat într-o cameră de hotel. Pentru cei mai mulți, cel mai bine ar fi să rămână acasă. Îi încurajăm pe oameni să vadă meciul de acasă."
Meciul dintre Țara Galilor și Danemarca va avea loc pe 26 iunie, pe Johan Cruyff Arena din Amsterdam. Cele două echipe au ajuns în optimile de finală după ce au terminat pe locul 2 în grupele din care au făcut parte.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
Campionatul European UEFA
Fanii cer rejucarea semifinalei Anglia - Danemarca! S-a dat drumul unei petiții online
08/07/2021 LA 15:35