Meciul dintre Danemarca și Belgia a fost unul încărcat de emoție, fiind întrerupt în minutul 10 pentru a i se aduce un omagiu lui Eriksen, decarul naționalei daneze, care s-a prăbușit pe teren în minutul 42 al partidei cu Finlanda, din prima etapă a grupelor Euro 2020, din cauza unui infarct.
Chiar dacă danezii au deschis scorul pe arena Parken încă din minutul 2, Belgia s-a impus cu 2-1, grație golurilor marcate de Hazard și De Bruyne, și a obținut calificarea în optimile Euro 2020.
După meci, Eriksen le-a transmis coechipierilor săi un mesaj pe grupul de Whatsapp, felicitându-i pentru joc și transmițându-le că au fost fantastici.
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
16/01/2022 LA 06:42
"La finalul meciului, Eriksen a scris pe grupul de Whatsapp. Ne-a spus că am fost fantastici. Am citit mesajul în drumul spre vestiar. Am avut un start foarte bun. Am dovedit că suntem puternici mental. Am jucat pentru Christian și pentru Danemarca. Am simțit tot stadionul în jurul nostru. A fost grozav", a declarat Martin Braithwaite, potrivit Daily Mail.

Eriksen va fi operat

După momentele dramatice petrecute în finalul primei reprize a meciului dintre Danemarca și Finlanda, medicii au luat decizia de a-l supune pe Christian Eriksen unei intervenţii chirurgicale, prin care fotbalistului i se va instala un defibrilator intern.
Această decizie a fost luată pentru a preîntâmpina eventuale probleme viitoare, Eriksen având nevoie de un dispozitiv care să îl ajute. Acest defibirilator intern reprezintă o practică relativ comună şi este instalat la destui pacienţi care manifestă tulburări de ritm cardiac.
"După ce Christian a fost supus mai multor examinări la inimă, s-a decis că va trebui să aibă un ICD (n.r. defibrilator cardiac)", a declarat medicul Morten Boesen.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50