articol de Romeo Ene
La sosirea în capitală, Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, echipă ce dă mai mulţi jucători la echipa naţională a Ucrainei, a luat legătura cu staff-ul ucrainenilor pentru a-i ajuta cu ceea ce au nevoie.
Andriy Shevchenko, selecţionerul Ucrainei, a avut cuvinte de laudă la adresa lui Lucescu şi a mărturisit faptul că antrenorul de 75 de ani doreşte să ajute naţionala ţării sale cu acomodarea în Bucureşti, dar şi cu alte lucruri utile în perspectiva Campionatului European.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22

Shevchenko a fost contactat de Mircea Lucescu

Shevchenko a ţinut să precizeze în cadrul conferinţei de presă de la Bucureşti faptul că a fost contactat de antrenorul lui Dinamo Kiev: ’’Mircea Lucescu a făcut o treabă foarte bună în Ucraina, sunt două echipe care dau mulţi jucători la echipa naţională, Dinamo Kiev şi Şahtior Doneţk. Mircea Lucescu a lucrat la ambele echipe şi a reuşit lucruri importante cu amândouă. El îi ajută pe jucătorii ucraineni să progreseze. Lucescu a venit să ne salute şi s-a oferit să ne ajute cu ce am avea nevoie’’, a declarat selecţionerul Ucrainei.
Mircea Lucescu nu a fost singurul român care a luat legătura cu staff-ul naţionalei Ucrainei pentru a ajuta. Florin Cernat, fost jucător la Dinamo Kiev, ajută la acomodarea jucătorilor la Bucureşti, lucru menţionat de Shevchenko în cadrul aceleiași conferinţe de presă: ‘’Am fost bine primiţi aici, suntem bucuroşi să fim la Bucureşti. Organizarea şi condiţiile de aici sunt foarte bune. Noi suntem în contact şi cu Florin Cernat, el ne ajută cu ce avem nevoie, este foarte amabil", a precizat acesta.
Stadionul din Voluntari este arena pe care se va antrena naţionala Ucrainei în perspectiva Campionatului European, care va lua startul vineri, 11 iunie, cu partida dintre Italia şi Turcia.

Euro 2020, la Bucureşti. Grupa C

  • Olanda (joacă la Amsterdam)
  • Ucraina
  • Austria
  • Macedonia de Nord
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11