articol de Romeo Ene
Sergio Busquets, Jordi Alba, Eric Garcia, Pedri şi Martin Braithwaite au părăsit competiţia în semifinale. Spania a fost eliminată de Italia în semifinale după executarea penalty-urilor, iar Danemarca de Anglia după prelungiri.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22

Barcelona ar putea primi o sumă dublă

La rândul lor, Antoine Griezmann, Ousmane Dembele şi Clement Lenglet au făcut parte din echipa Franţei, care a fost eliminată în optimi de Elveţia, chiar pe Arena Naţională, după executarea loviturilor de la 11m.
De asemenea, Frenkie de Jong şi Memphis Depay au părăsit competiţia în optimi, Olanda fiind eliminată cu 2-0 de Cehia. Acordul încheiat între Asociaţia Europeană a Cluburilor (ECA) şi UEFA prevede faptul că fiecare club ar trebui să primească 9000 de euro pe zi pentru fiecare jucător care îşi reprezintă echipa naţională, cu 14 zile înainte de începerea Campionatului European.
Cu toate acestea, aceste sume sunt valabile doar pentru fotbaliştii care erau deja la echipă din iulie 2019. Astfel, Barcelona va primi 7500 de euro pe zi pentru Braithwaite, 6000 de euro pe zi pentru Pedri şi câte 3000 de euro pe zi pentru Memphis Depay şi Eric Garcia. Totuşi, catalanii au dreptul de a cere o despăgubire maximă de 20.584 de euro pe zi din cauza absenţei lui Ousmane Dembele, asta deoarece francezul a suferit o accidentare în timpul turneului.
Asta înseamnă că Barcelona ar putea câştiga încă 2,5 milioane de euro, în cazul în care predicțiile personalului medical despre durata procesului de recuperare a lui Dembele se vor dovedi corecte.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11