Selecționerul care a calificat România la Euro 2016 a vorbit, la finalul partidei dintre Ucraina și Macedonia de Nord de pe Arena Națională, despre cum au arătat cele două echipe și a punctat că 'tricolorii' ar fi reușit să facă o figură frumoasă dacă ar fi reușit să obțină biletele pentru acest turneu final. Anghel Iordănescu este de părere că echipa națională a României este mai bună decât 6-7 formații prezente la Euro 2020.
"S-a văzut că Ucraina e superioară. Din păcate, rămânem cu regretul că se putea ca echipa națională să fie la acest turneu final. În primul rând, era o emulație pentru tot fotbalul nostru, pentru jucătorii noștri, pentru suporteri. Sunt convins că echipa națională avea și o prestație bună, nu ne făceam de râs.
Eu cred, și când spun acest lucru țin cont de calitățile jucătorilor noștri, că echipa noastră națională este peste 6-7 echipe care sunt prezente la acest Campionat European. Echipa noastră putea să joace de la egal la egal și cu Ucraina și cu Austria", a declarat Anghel Iordănescu.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, aproape de a deveni noul selecționer al României! Informații de ultimă oră
ACUM 10 ORE

"Locul 2 era al nostru!"

Și Nana Falemi a declarat după prima etapă a grupelor de la Euro 2020 că România ar fi reușit să se claseze pe locul 2 dacă ar fi fost în locul Macedoniei de Nord în grupa C, alături de Olanda, Austria și Ucraina.
"Dacă am fi jucat în locul Macedoniei de Nord, să spunem, în grupă cu Austria, Olanda și Ucraina, locul 2 era al nostru. Victorie cu Austria, la București, egal cu Olanda și victorie cu Ucraina", a spus Falemi în exclusivitate pentru Eurosport.
Fotbal
Mircea Lucescu, în locul lui Rădoi?! Presa din Ucraina anunță că Dinamo Kiev își caută antrenor
ACUM 14 ORE
UAE Premier League
Salariul uriaș cu care arabii l-au convins pe Olăroiu să semneze înainte ca FRF să facă o propunere
IERI LA 12:52