Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Euro 2020 | "Nu ne făceam de râs!" Verdictul lui Iordănescu după al doilea meci de pe Arena Națională

Bianca Dumitru

Publicat 17/06/2021 la 20:10 GMT+3

Anghel Iordănescu s-a alăturat celor care au declarat, după primele meciuri de la Euro 2020, că echipa națională a României ar fi putut face o figură frumoasă dacă ar fi obținut calificarea la turneul final.

România - Germania

Credit imagine: Eurosport

Selecționerul care a calificat România la Euro 2016 a vorbit, la finalul partidei dintre Ucraina și Macedonia de Nord de pe Arena Națională, despre cum au arătat cele două echipe și a punctat că 'tricolorii' ar fi reușit să facă o figură frumoasă dacă ar fi reușit să obțină biletele pentru acest turneu final. Anghel Iordănescu este de părere că echipa națională a României este mai bună decât 6-7 formații prezente la Euro 2020.
"S-a văzut că Ucraina e superioară. Din păcate, rămânem cu regretul că se putea ca echipa națională să fie la acest turneu final. În primul rând, era o emulație pentru tot fotbalul nostru, pentru jucătorii noștri, pentru suporteri. Sunt convins că echipa națională avea și o prestație bună, nu ne făceam de râs.
Eu cred, și când spun acest lucru țin cont de calitățile jucătorilor noștri, că echipa noastră națională este peste 6-7 echipe care sunt prezente la acest Campionat European. Echipa noastră putea să joace de la egal la egal și cu Ucraina și cu Austria", a declarat Anghel Iordănescu.

"Locul 2 era al nostru!"

Și Nana Falemi a declarat după prima etapă a grupelor de la Euro 2020 că România ar fi reușit să se claseze pe locul 2 dacă ar fi fost în locul Macedoniei de Nord în grupa C, alături de Olanda, Austria și Ucraina.
"Dacă am fi jucat în locul Macedoniei de Nord, să spunem, în grupă cu Austria, Olanda și Ucraina, locul 2 era al nostru. Victorie cu Austria, la București, egal cu Olanda și victorie cu Ucraina", a spus Falemi în exclusivitate pentru Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo