Articol scris de Răzvan Cîrceag
Belgia va înfrunta Italia vineri, în sferturile EURO 2020, și este catalogată drept una dintre echipele favorite să ridice prestigiosul trofeu deasupra capului. În cadrul unui interviu acordat pentru GOAL.com, Roberto Martinez a spus că dacă ar fi să primească 100 de euro pentru a paria ca Lukaku să primească Balonul de Aur în acest sezon, i-ar împărți în două și cealaltă jumătate ar pune-o pe starul belgian Kevin de Bruyne.
"Aș împărți cei 100 de euro și aș pune jumătate pe Lukaku și jumătate pe De Bruyne. După părerea mea, ei au fost cei mai buni fotbaliști din lume în acest sezon. Așa că eu sper ca ei să primească ceea ce merită", a declarat Martinez.
Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
ACUM O ORĂ
Cifrele lui Lukaku și De Bruyne la naționala "Dracilor Roșii"
Romelu are cea mai mare medie de goluri pe meci la națională în secolul XXI dintre cei cu peste 60 de reușite.
45 de goluri în 43 de meciuri are Lukaku sub comanda selecționerului Roberto Martinez. Înaintea lui, marcase doar 17 în 51 de prezențe pentru Belgia.
40 de pase de gol și 22 de goluri înscrise în 83 de apariții sunt cifrele lui Kevin de Bruyne pentru echipa națională a Belgiei.
De Bruyne și Lukaku au avut un sezon fantastic și la echipele de club, ambii au avut roluri extrem de importante în cucerirea titlurilor pentru echipele lor. De Bruyne a dat 18 pase decisive pentru Manchester City în acest sezon, în timp ce Lukaku este golgheterul lui Inter cu 30 de goluri înscrise.
Premier League
Haos în Premier League! Incredibil câți fotbaliști din Anglia s-au vaccinat
ACUM 2 ORE
Liga
"Impotenta Barcelona", doar egal la Cadiz. Decizia lui Laporta în privința lui Koeman
ACUM 3 ORE