UPDATE / Deși presa engleză a scris că Foden a suferit o accidentare ușoară și că lipsa acestuia de la antrenametul de azi a fost doar o măsură de precauție, Gazzetta dello Sport anunță că starul lui City nu va putea fi recuperat până la ora meciului de mâine seară.
Știrea inițială
Contul oficial de Twitter al naționalei Albionului a anunțat că Phil Foden nu s-a antrenat astăzi cu echipa. Motivul este o "lovitură minoră" pe care a încasat-o la sesiunea de pregătire de vineri, iar stafful medical a decis ca starul lui City să nu se antreneze astăzi.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
Foden a început ca titular primele două partide ale Angliei de la acest turneu final, dar nu a strălucit, astfel că la următoarele 4 partide nu a mai fost inclus în primul 11 de Southgate. Totuși, în semifinala cu Danemarca, Foden a intrat foarte bine în meci când a fost introdus, aducând un real plus în atacul englezilor.
RIVALITATE FĂRĂ LIMITE! SCOȚIENII ȚIN CU ITALIA. "SALVEAZĂ-NE, ROBERTO!"

Phil Foden, în pericol să rateze finala EURO 2020

Deși erau șanse mici ca Foden să fie folosit din start în finala contra Italiei, recuperearea atacantului este crucială, deoarece într-un asemenea meci jucătorii de pe bancă pot juca un rol decisiv.
Foden este astfel singurul jucător englez aflat în pericol să rateze marele meci de pe Wembley. De partea cealaltă, Roberto Mancini nu are nicio problemă de lot, cu excepția lui Spinazzola, despre care însă se știa de mult că nu va juca, fundașul alându-se deja în proces de recuperare după grava accidentare suferită în partida din sferturi cu Belgia.
Anglia și Italia vor juca mâine seară, pe Wembley, cu trofeul pe masă. Dacă Italia a mai cunoscut o dată gustul unui triumf continental (1968), englezii sunt în căutarea primului astfel de trofeu.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11