Articol scris de Romeo Ene
Răzvan Lucescu, recent instalat în funcţia de antrenor al lui PAOK Salonic, s-a arătat dezamăgit de faptul că România nu a reuşit calificarea la acest turneu final, mai ales ţinând cont de faptul că ţara noastră avea şansa de a evolua pe teren propriu, un avantaj de care beneficiază mai multe ţări. El a remarcat, de asemenea, că România este una dintre puţinele ţări care găzduieşte meciuri la Euro, dar care nu a reuşit calificarea.
Bucureştiul va mai găzdui alte 3 partide la acest turneu final, Ucraina – Macedonia de Nord şi Ucraina – Austria, dar şi o partidă din faza optimilor. Fiul lui Mircea Lucescu s-a declarat total dezamăgit de faptul că România nu s-a calificat şi ştie ce lipsuri are naţionala ţării noastre, nefiind vorba despre talentul jucătorilor.
Fotbal
Olimpiu Moruțan, dorit de Răzvan Lucescu la PAOK Salonic! De cine depinde transferul
17/06/2022 LA 14:23

Răzvan Lucescu ştie ce-i lipseşte României

’’Am avut un sentiment de ciudă că suntem printre singurele țări care găzduiesc acest turneu final, fără a fi prezente. Asta e realitatea, avem așteptări uriașe, dar nu reprezentăm mare lucru. Avem pretenția de la echipa națională să fie supertop, dar pe ce bază? Talente vom avea întotdeauna, dar nu avem acele personalități care să te asigure că te duci să câștigi oriunde”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru Digi Sport.
Răzvan Lucescu a revenit pe banca celor de la PAOK Salonic. Astfel, antrenorul român va pregăti pentru a 2-a oară echipa la cârma căreia a scris istorie între 2017 și 2019. Va deveni cel mai bine plătit antrenor din Grecia, urmând a încasa un salariu de 1.850.000 de € anual.
Răzvan Lucescu a cucerit un titlu și 2 Cupe ale Greciei în cei doi ani petrecuți în primul său mandat la Salonik. După plecarea sa, echipa nu a mai avut rezultatele așteptate. Deși a terminat următoareșle 2 sezoane pe locul secund, diferența față de campioana Olympiacos a fost mare, iar proprietarul clubului speră ca odată cu revenirea românului, PAOK să se bată din nou la titlu.

Lucian Sânmărtean: ’’România ar fi făcut mai mult’’

În această dimineață, Lucian Sânmărtean a comentat partida de duminică seară de pe Arena Națională, spunând că echipa națională a României ar fi reușit să facă un meci mai bun decât au făcut macedonenii dacă ar fi fost calificați la Euro 2020. Sânmărtean consideră că 'tricolorii' sunt mai buni decât fotbaliștii lui Igor Angelovski.
"Cred că făceam mai mult decât Macedonia de Nord aseară! Dacă echipa națională era calificată, cu aportul fanilor, cu emoția care ți-o dă propriul teren, se putea face mult mai mult. Trebuie să ținem cont că jucătorii noștri au mult mai multă calitate individuală. Am avut emoții când se cânta imnul și de o parte și de alta. Mi-ar fi plăcut să revăd echipa noastră, cu un cor superb, cu un imn superb! Am fi făcut mult mai mult decât Macedonia de Nord în fața Austriei. Din păcate, ne uităm la televizor sau din tribune", a declarat Lucian Sânmărtean, în exclusivitate pentru Eurosport.
Liga Națiunilor UEFA
Ce variante are FRF pentru postul de selecționer dacă Edi Iordănescu pleacă de pe banca naționalei
16/06/2022 LA 09:31
Liga Națiunilor UEFA
Răzvan Lucescu, critic la adresa naționalei României! "E o mare problemă! Noi nu avem lideri"
08/06/2022 LA 17:51