Articol scris de Alex Masgras
Luke Shaw, fundașul stânga de 25 de ani al naționalei Angliei, îl acuză pe fostul său antrenor de la Manchester United că este blocat în trecut și obsedat să îl critice. Jose Mourinho, care este expert pe durata Campionatului European la un post de radio, l-a criticat pe Luke Shaw pentru modul în care acesta a executat cornerele în meciul împotriva Cehiei. Acesta nu a fost singurul moment în care Shaw a fost criticat de antrenorul portughez, dar de data aceasta fundașul englez a ales să îi răspundă lui Mourinho.
"Încerc să trec peste, dar se pare că el nu poate. Tot continuă să vorbească despre mine și mi se pare puțin ciudat. Chiar și câțiva colegi m-au întrebat care e problema lui și de ce contină să vorbească. Sper să își găsească liniștea și să nu se mai gândească la mine", a spus Shaw, potrivit Daily Mail.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
Luke Shaw este convins că portughezul are favoriții săi, iar el a căzut în categoria celor pe care nu îi place: "Am încercat pe cât am putut să fiu de partea lui, dar niciodată nu mi-a ieșit, indiferent de ce am făcut. E diferit cu unii jucători. Pe unii îi place, pe unii nu. Se pare că eu am căzut în categoria celor pe care nu îi place". Întrebat dacă îl deranjează comentariile lui Mourinho, Luke Shaw a spus: "Ce spune acum nu se compară cu ce era înainte. Nu știu dacă vreunul din voi realizează cum au fost cei 3 ani petrecuți cu el și cât de rău a fost. Sincer să fiu, am trecut peste. M-am maturizat foarte mult. În cei 3 ani alături de el am avut multe de învățat. Mi se pare mai ușor acum să ignor lucrurile astea și să mai râd din când în când pe seama lor. Dar cel mai bine e să le ignor".

Anglia-Germania, cap de afiș în optimile de la EURO

Pentru Luke Shaw urmează partida din optimile de finală ale Campionatului European împotriva Germaniei. Nemții vin la Londra după ce au tremurat pentru calificarea în optimi în ultimul meci al grupei cu Ungaria, meci încheiat cu scorul de 2-2. De partea cealaltă, Anglia a reușit să câștige grupa din care făcea parte cu 7 puncte. Ambele echipe au jucat meciurile din grupe pe teren propriu, meciul cu Anglia fiind prima deplasare pentru echipa lui Joachim Low de la acest turneu final. Echipa care se va califica în urma meciului de pe Wembley va merge în sferturi acolo unde va întâlni câștigătoarea din meciul Suedia-Ucraina, meci care se va disputa pe Hampden Park din Glasgow. Ambele partide se vor disputa marți, 29 iunie.
În sferturi s-au calificat deja Belgia, Italia (vor avea meci direct), Danemarca și Cehia (duel care va da cealaltă semifinalistă de pe partea inferioară de tablou).
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11