Germania a dezamăgit la EURO 2020, iar antrenorul Joachim Low și jucătorii nu au fost deloc menajați în țara lor. După ce a trecut cu mari emoții de faza grupelor "Mannschaft"-ul a pierdut în optimi contra Angliei, înfrângere care a lăsat urme adânci de frustrare în Germania, iar specialiștii caută în continuare vinovați.
Aflat la ultimul turneu final la cârma Germaniei, Joachim Low a fost criticat pentru felul în care a abordat acest turneu final, dar nici jucătorii nu sunt absolviți de vină.
Toni Kroos a fost departe de forma cu care i-a obișnuit pe fani, iar mijlocașul lui Real Madrid a avut astfel o ieșire din scena internațională mai puțin dorită, el anunțându-și retragerea de la echipa națională imediat după înfrângerea contra Angliei.
Premier League
City i-a făcut statuie lui Kun Aguero, dar aceasta seamănă izbitor cu un star de la Real Madrid
14/05/2022 LA 06:43

Toni Kroos, criticat dur pentru jocul său de la EURO 2020

Deși a fost unul dintre oamenii de bază ai echipei Germaniei în ultimii 10 ani, totul culminând cu titlul mondial cucerit în 2014, prestația modestă a lui Kroos nu a fost trecută cu vederea în țara sa.
În rubrica sa din SportBild, Lothar Matthaus l-a acuzat pe Kroos de lipsă de implicare și de incapacitatea de a fi motorul echipei, așa cum ar trebui să fie un mijlocaș central cu experiența sa.
"Nu este nimic personal: îl felicit pe Kroos pentru tot ceea ce a realizat la Real Madrid și la echipa națională. Lasă în urmă performanțe extraordinare, Toni este un jucător grozav și elegant. Dar performanța sa la Campionatul European a fost dezamăgitoare, nu a putut conduce echipa.
Aș fi vrut să văd de la el mai multă dăruire și mai multe pase verticale. Este frumos să vezi un joc de posesie, dar nu este eficient. Au fost prea multe pase în lateral din partea lui Kroos. În plus a abuzat de pase lungi, care ar fi putut fi date și de Ginter sau Hummles. Kroos și-a asumat foarte puțină responsabilitate și i-a lipsit și determinarea. Retragerea sa de la națională a pus capăt oricărei pesrpective pentru viitor.", a scris Matthaus în editorialul său, citat de as.com.
Liga
Real Madrid, 60 de milioane de euro pentru succesorul lui Kroos! Pe cine vor "galacticii" în vară
08/02/2022 LA 12:36
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33