Chiar dacă nu a trecut în optimile de finală ale Campionatului European, Ungaria a scris o poveste impresionantă la Euro 2020. Maghiarii păreau fără vreo șansă în "grupa morții", dar au jucat 80 de minute de la egal la egal cu Portugalia, în prima partidă. Apoi, băieții lui Marco Rossi au smuls câte un egal cu Franța, campioana mondială și Germania, chiar la Munchen.
În partida de aseară, de pe Allianz Arena, vecinii noștri au condus în două rânduri și au fost la doar câteva minute de o calificare istorică. Însă presiunea a fost prea mare, lucru recunoscut la final de Endre Botka, fundașul dreapta al lui Ferencvaros.
"Am fost aproape de calificare, dar în cele din urmă, am simțit panică. Îmi pare foarte rău că au reușit să egaleze a doua oară și am ratat prezența în optimi. Înainte de meci, mulți ar fi acceptat remiza, dar am venit aici dorind să câștigăm. Am jucat extrem de bine, am fost concentrați la fiecare fază. Încă am o mulțime de frustrări, sunt multe caractere în această echipă și am dovedit asta. A existat șansa de a merge mai departe, e trist că s-a terminat așa", a spus Botka, potrivit nemzetisport.hu.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22

Euro 2020 | Schafer: "Sunt mândru de Ungaria"

Andras Schafer, mijlocașul stânga de la Dunajska Streda, s-a declarat și el dezamăgit de ratarea calificării, însă e mândru de Ungaria. Outsideri în toate cele trei partide din grupă, maghiarii au dat dovadă de un spirit de sacrificiu incredibil, reușind să compenseze diferența de valoare prin atitudine.
"Echipa a meritat mai mult pentru că am luptat foarte bine în toate cele trei meciuri. Este greu să spui ceva în acest moment. Jos pălăria în fața băieților și a fanilor, sunt mândru de întreaga echipă. Te simți foarte rău să fii eliminat astfel. Am convenit în pauză că vom lupta și vom alerga pentru viața noastră timp de 45 de minute. Din păcate, nu am avut noroc, dar așa este viața. Sper că vom avea mai multe șanse în calificările la Cupa Mondială", a explicat mijlocașul.
Programul optimilor Euro 2020
https://i.eurosport.com/2021/06/24/3159851.png
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11