Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fiul lui Hummels s-a bucurat la autogolul tatălui său, cu Franța. Dezvăluirea starului german

Cristian Mihală

Actualizat 19/06/2021 la 11:22 GMT+3

Mats Hummels a dezvăluit pentru Bild, înainte de meciul decisiv pentru Germania, contra Portugaliei, că fiul său s-a bucurat la autogolul contra Franței. Acesta, în vârstă de 3 ani, a crezut că un gol reușit de tatăl său e bun, independent de poarta în care e marcat.

Mats Hummels (l.) fälscht den Ball ins eigene Tor ab

Credit imagine: Getty Images

Germania - Franța 0-1 a fost cel mai așteptat duel al primei etape de la Euro 2020. Campioana mondială a arătat extrem de solid, Varane, Pogba și Kante făcând un meci fantastic.
Confruntarea a fost decisă de autogolul lui Hummels, care a avut neșansa să trimită în propria poartă centrarea lui Lucas Hernandez. Apărătorul lui Dortmund a dezvăluit că fiul său în vârstă de 3 ani a celebrat autogolul, crezând că tatăl său este eroul partidei, din moment ce a trimis mingea în poartă.
"Crede că mereu e bine să trimiți mingea în poartă. Mi-a spus că a început să aplaude. Va trebui să îi explic regulile", s-a amuzat Hummels.

Hummels, meci bun contra Franței, dincolo de autogol

Hummels a revenit la națională odată cu acest turneu final. În martie 2019, Joachim Low a confirmat că fundașul nu mai intră în planurile sale, la fel ca și Boateng și Muller. Între timp, selecționerul a revenit la sentimente mai bune față de apărător și față de mijlocașul ofensiv al lui Bayern.
Trebuie spus că, împotriva Franței, dincolo de autogol, Hummels a făcut un meci aproape perfect. În special intervenția superbă, din postura de ultim apărător, la Mbappe, a atras atenția.
Germania are azi, de la ora 19:00, un meci extrem de important în perspectiva obținerii calificării în optimile de finală ale competiției. Un egal sau o victorie în fața Portugaliei lui Ronaldo le oferă nemților șanse reale de calificare, dar o înfrângere va face ca "Mannschaftul" să nu mai depindă doar de ea în ecuația calificării.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo