Italia s-a impus duminică după loviturile de la 11 metri în fața Angliei, în finala Euro 2020, și a câștigat pentru a doua oară în istorie trofeul de campioană a Europei. Englezii au deschis scorul cu cel mai rapid gol din istoria finalelor de Campionat European (Shaw, după un minut și 57 de secunde), dar italienii nu au renunțat, iar în minutul 67, Leonardo Bonucci a adus egalarea (cel mai în vârstă marcator într-o finală de Euro, 34 de ani și 71 de zile).
Cele două echipe nu au mai înscris, iar campioana a fost decisă la loviturile de departajare, acolo unde ambele echipe au traversat clipe extrem de tensionate. Chiar dacă au condus cu 2-1, englezii au fost învinși după ce trei dintre jucătorii trimiși în teren de Gareth Southgate (Rashford, Sancho și Saka) au ratat de la punctul cu var, trimițând trofeul la Roma.

Incredibil! Fanii englezi au împânzit pictura murală vandalizată cu mesaje de încurajare

Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23
La doar o oră după finalul tensionat al partidei cu Italia, fanii englezi au făcut prăpăd pe străzile din Londra. Englezii s-au luat la bătaie cu italienii și au vandalizat o pictură murală care-l onora pe fotbalistul englez Marcus Rashford. Furioși, englezii au pictat cu graffiti peste imaginea fotbalistului lui Manchester United.
https://i.eurosport.com/2021/07/12/3171918.jpg
După ce fotografia cu pictura murală vandalizată s-a viralizat, suporterii naționalei lui Southgate au mers la fața locului și au împânzit pictura cu mesaje de încurajare, umplând tot peretele cu steaguri ale Angliei, inimi și mesaje scrise pe foi de hârtie, toate lipite peste graffiti-ul englezilor furioși din seara finalei EURO 2020.
Premier League
Marcus Rashford, în fața unei decizii importante! Ce temeri are privind viitorul său pe Old Trafford
12/01/2022 LA 09:26
Liga Campionilor UEFA
Ronaldo vs Messi, în derbyul optimilor Champions League. Pochettino vs viitoarea formație?
13/12/2021 LA 11:42