Înainte de confruntarea cu Ungaria, în care a marcat o dublă, devenind golgheterul all-time al Euro, CR7 a fost protagonistul unei faze care a făcut înconjurul lumii. Ajuns în sala de conferințe, lusitanul a văzut că are în față două sticle de Coca-Cola, pe care le-a ascuns. "Beți apă!", a fost mesajul vârfului portughez, iar imaginile au fost preluate de presa din întreaga lume.
Potrivit eurosport.co.uk, gestul lui Ronaldo a adus pierderi uriașe companiei, pe termen scurt. Imediat, acțiunile au scăzut la bursă de la 56,10 dolari la 55,22. Ca atare, Coca Cola a pierdut 4 miliarde de dolari, valoarea totală a acțiunilor scăzând de la 242 de miliarde la 238 în timp record.
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
IERI LA 05:35
Acesta este efectul produs pe termen scurt de atitudinea avută de CR7, însă specialiștii în marketing trebuie să stabilească dacă, în perspectivă, compania are pierderi sau dimpotrivă. Pentru că imaginile au fost preluate de sute de țări și au ajuns la sute de milioane de oameni. Publicitatea, chiar și negativă, ar putea influența totuși pozitiv, în viitor, vânzările.

Ronaldo are vârsta biologică a unui tânăr de sub 25 de ani

Deși a împlinit 36 de ani, CR7 a fost mereu interesat să își prelungească suficient de mult cariera încât să doboare toate recordurile pe care și le-a propus.
A conștientizat rapid că pentru a face acest lucru are nevoie să fie ferit de accidentări, dar și că are nevoie de o viață extra-sportivă fără excese.
Astfel, anul trecut, un studiu făcut de medicii italieni au arătat faptul că Ronaldo are vârsta biologică a unui atlet de sub 25 de ani. Lucru de înțeles, în contextul în care lusitanul face de 3-5 ori pe săptămână pilates, se odihnește corespunzător și are o dietă exemplară, fără grăsimi sau zaharuri.
De altfel, starul Portugaliei a admis că și-a educat copiii în acest spirit al alimetanției sănătoase, făcându-le observație de fiecare dată când consumă chipsuri sau băuturi carbogazoase.
După victoria cu Ungaria, pentru lusitani urmează prima finală din "grupa morții": va juca sâmbătă, de la ora 19:00, cu Germania.
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
IERI LA 05:15
Liga
Dani Alves, dezvăluiri despre relația cu Ronaldo! "Acum că nu mai sunt la Barcelona, pot să vorbesc"
23/09/2022 LA 19:37