Conform celor de la L'Equipe, Dembele are nevoie de operație după accidentarea din meciul cu Ungaria și ar putea lipsi până la patru luni de pe teren.
După egalul 1-1 cu Ungaria, Franța rămâne pe primul loc în Grupa F înainte de ultima etapă de miercuri. Franța va juca cu Portugalia și Germania cu Ungaria.
Campionatul European UEFA
O româncă s-a îmbogățit după ce a pariat pe 1 pauză - 2 final la Germania - Japonia. Cât a câștigat
24/11/2022 LA 10:26
Dembele, care 27 de convocări la activ, a făcut radiografii duminică la un spital din Budapesta pentru a afla cât de gravă este accidentarea. După discuții cu staff-ul medical de la Franța și Barcelona, s-a căzut de acord că el ar trebui să părăsească cantonamentul francezilor.
Acum, francezii informează că Dembele ar putea lipsi patru luni, ratând astfel și începutul La Liga. Dembele a avut probleme mari cu accidentările de când a ajuns la Barcelona de la Borussia Dortmund în 2017.
Mai multe probleme la mușchi i-au făcut viața grea lui Dembele la Barca. El a jucat în doar cinci meciuri în sezonul 2019/2020, însă a avut parte de o stagiune relativ liniștită, fără accidentări, în 2020/2021, jucând în 44 de partide.
Dembele a fost utilizat ca rezervă în ambele meciuri ale Franței până acum, el fiind astfel un om pe care se baza Didier Deschamps pentru a aduce o schimbare de ritm atunci când echipa are nevoie de cineva să aducă o nouă energie în joc.
Campionatul European UEFA
Reacția lui Mourinho, după ce Japonia a întors scorul și s-a impus cu Germania, la Mondial
24/11/2022 LA 10:03
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22