Înainte de confruntarea cu Ungaria, în care a marcat o dublă, devenind golgheterul all-time al Euro, CR7 a fost protagonistul unei faze care a făcut înconjurul lumii. Ajuns în sala de conferințe, lusitanul a văzut că are în față două sticle de Coca-Cola, pe care le-a ascuns. "Beți apă!", a fost mesajul vârfului portughez, iar imaginile au fost preluate de presa din întreaga lume. Viralizarea momentului a făcut ca Pogba să ascundă o sticlă de Heineken (alt sponsor al turneului), după confruntarea cu Germania, iar Locatelli să procedeze identic cu Ronaldo, în glumă.

Kane şi Southgate, respect pentru sponsori

Întrebat dacă el s-a gândit să procedeze la fel, Harry Kane, căpitanul Angliei, a dat dovadă de maturitate şi a lăsat de înţeles că subiectul nu e unul care să îl preocupe, în contextul în care naţionala "celor trei lei" are planuri mult mai ambiţioase.
Cupa Mondială FIFA
Sofa Commentary, o premieră Eurosport România. Vezi meciurile tari de la Mondial alături de noi
IERI LA 12:50
"Sponsorii au plătit bani ca să apară la Euro 2020. Am văzut tot ce se întâmplă pe reţelele sociale cu mutatul sticlelor, dar vă spun sincer că nu m-am gândit să procedez la fel. Sunt mult mai concentrat pe meciul cu Scoţia decât să îmi pierd timpul cu astfel de lucruri", a spus Kane în conferinţa de presă.
Prezent la conferinţa de presă, Southgate, selecţionerul Angliei, a intervenit şi el pe marginea discuţiei şi şi-a expus punctul de vedere.
"În Anglia suntem complet conştienţi de problema obezităţii şi de problemele de sănătate cauzate de alimentaţia necorespunzătoare. Dar cred că orice faci cu moderaţie nu îţi generează probleme. Înţeleg preocuparea unora, am înţeles gestul lui Cristiano, dar eu vreau să privesc imaginea în ansamblu", a spus şi Southgate.
UEFA a luat atitudine, după ce însemnele sponsorilor de la conferinţele de presă au fost mutate de mai mulţi jucători. Forul continental a anunţat că va da amenzi usturătoare, dacă astfel de episoade se vor repeta.
Anglia - Scoţia, cea mai veche rivalitate din fotbalul inter-ţări, se joacă în această seară, de la ora 22:00, pe Wembley. Cu un succes, formaţia lui Southgate ar fi calificată, după ce în prima rundă s-a impus contra finalistei ultimului Mondial, Croaţia.
Cupa Mondială FIFA
Harry Kane, doar cuvinte laudative la adresa lui Jordan Henderson. Performanțele mijlocașului englez
06/12/2022 LA 08:41
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
04/12/2022 LA 11:59