Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Impresionant! Ce vor să facă jucătorii Angliei cu primele pe care le-ar încasa dacă ar câștiga Euro 2020

Bianca Dumitru

Publicat 09/07/2021 la 15:23 GMT+3

Italia și Anglia se înfruntă în finala Euro 2020 duminică, de la ora 22:00, la Londra. Potrivit presei britanice, jucătorii englezi ar fi dispuși să își doneze primele pe care ar urma să le încaseze în cazul în care ar cuceri trofeul continental.

LONDON, ENGLAND - JULY 07: Luke Shaw, Declan Rice, Harry Kane, Raheem Sterling, Kalvin Phillips and Bukayo Saka of England celebrate their side's first goal, an own goal by Simon Kjaer of Denmark (not pictured) during the UEFA Euro 2020 Championship Semi-

Credit imagine: Getty Images

Echipa națională a Angliei este la un pas de a scrie istorie. Englezii au șansa de a cuceri, duminică, pe Wembley, primul titlu de campioni ai Europei.
Jurnaliștii publicației Mirror au scris astăzi că fotbaliștii lui Gareth Southgate ar fi dispuși să-și doneze primele în cazul în care ar cuceri trofeul. Jucătorii ar urma să încaseze în total circa 9,5 milioane de lire sterline, bani pe care ar vrea să-i doneze către Sistemul Național de Sănătate, care s-a luptat în ultimul an cu pandemia de coronavirus.
Instituția a mai fost sprijinită financiar în trecut de Jordan Henderson și de Harry Maguire.

Prețuri uriașe pentru biletele la meciul Italia - Anglia

Finala Euro 2020, în care se vor duela Italia și Anglia, va avea loc pe stadionul Wembley, în tribunele stadionului urmând a fi prezenți 60.000 de spectatori. Italia va avea circa 1.000 de suporteri la Londra, aceștia neputând face deplasarea din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.
Biletele la finala Campionatului European au prețuri uriașe. Potrivit site-ului seatsnet.com, cle mai ieftin costă 3.716 euro, iar cel mai scump se ridică la 9.358 de euro.
Meciul dintre Italia și Anglia este programat duminică, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo