Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă o delegare la Euro 2020 pentru Ovidiu Hațegan! La ce partidă va fi prezent arbitrul român

Bianca Dumitru

Publicat 05/07/2021 la 14:54 GMT+3

Ovidiu Hațegan va fi prezent la meciul dintre Anglia și Danemarca din semifinalele Euro 2020. Românul va fi al patrulea oficial al partidei.

Ovidiu Hațegan la Euro 2020

Credit imagine: Getty Images

Arbitrul Ovidiu Hațegan a fost desemnat la o partidă din semifinalele Euro 2020. Românul va fi arbitru de rezervă în partida dintre Anglia și Danemarca, care va fi condusă la centru de olandezul Danny Makkelie, care îi va avea ca asistenți pe Hessel Steegstra și Jan de Vries.
Hațegan va fi al patrulea oficial al meciului, postură în care a mai fost de 3 ori la acest turneu final, în duelurile dintre Țara Galilor - Danemarca, Elveția - Spania și Portugalia - Franța.
Românul a fost și la centru în două partide, Polonia - Slovacia și Italia - Țara Galilor, în care s-a făcut remarcat prin faptul că a arătat în fiecare meci câte un cartonaș roșu, polonezului Grzegorz Krychowiak, respectiv galezului Ethan Ampadu.
Meciul dintre Anglia și Danemarca, din semifinalele Euro 2020, este programat miercuri, de la ora 22:00. Prima semifinală a Campionatului European, Italia - Spania, are loc marți, de la ora 22:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo