Partida din grupa C este programată luni, 21 iunie, de la ora 19:00, la Amsterdam.
Istvan Kovacs va fi ajutat de conaționalii Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, asistenți, în timp ce al patrulea oficial va fi Georgi Kabakov. Arbitrul VAR este din Italia, Marco Di Bello, iar asistenți VAR vor fi italianul Paolo Valeri, englezul Lee Betts și polonezul Pawel Gil, au anunțat cei de la FRF pe site-ul oficial.
România are în premieră două brigăzi la un turneu final. A doua echipă de arbitri din țara noastră de la UEFA EURO 2020 este cea condusă de Ovidiu Hațegan.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22

HAȚEGAN VA ARBITRA DUELUL CARE VA DECIDE CÂȘTIGĂTOAREA GRUPEI A

Parida de la Roma va fi una cu miză, deoarece va desemna câștoigătoarea Grupei A. Italiei îi este suficient să nu piardă pentru a rămâne pe prima poziție. Galezii au nevoie de o victorie pentru a le luat fața "zzurrilor" în grupă, dar un egal ar putea împăca pe toată lumea, deoarece amebele echipe s-ar califica în optimi.
Câștigătoarea Grupei A va juca în optimi cu ocupanta poziției secunde în Grupa C, care se va alege dintre Austria și Ucraina, care se vor înfrunta în meci direct în ultima rundă din faza grupelor, la București.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11