Jose Mourinho este printre cele mai active voci din fotbal în timpul Campionatului European, antrenorul portughez fiind invitat în calitate de expert la dezbaterile celor de la talkSPORT pe parcursul turneului final.
"The Special One" nu putea evita să vorbească despre naționala Portugaliei, care debutează astăzi împotriva Ungariei, un meci care se joacă pe Puskas Arena din Budapesta. Mourinho a declarat că așteaptă cu nerăbdare să vadă cum se vor exprima conaționalii săi, subliniind că Ruben Dias este unul dintre principalii stâlpi ai campioanei europene în exercițiu.
"Cred că Ruben Dias este cel mai bun fundaș central din lume la ora actuală. După ce a făcut pasul către Premier League, a dobândit cunoștințe și experiențe diferite de competitivitate.Cred că este un fundaș fantastic.", a spus Mourinho pentru talkSport.
Liga
Primii 2 jucători care pleacă de la Barcelona, după demiterea lui Koeman. Anunțul făcut de spanioli
ACUM 40 MINUTE
https://i.eurosport.com/2021/05/13/3131498.jpg
Ruben Dias a ajuns la Manchester City în vara anului trecut, "cetățenii" plătindu-le 68 de milioane de € celor de la Benfica în schimbul său. Fundașul de 24 de ani s-a acomodat imediat în cel mai puternic campionat de fotbal din lume și a avut un sezon fantastic, fiind desemnat cel mai bun jucător din Premier League.

Jose Mourinho: "Dacă trecem de grupe, suntem capabili să mergem până la capăt"

Jose Mourinho a punctat că Portugalia se află într-o situație dificilă, având în Germania și Franța două adversare redutabile în grupă. Totuși, dacă va merge mai departe, Portugalia va avea o șansă reală să câștige din nou trofeul, în viziunea lui Mourinho, care l-a lăudat foarte mult și pe selecționerul Fernando Santos.
"Pentru Portugalia este o situație incredibilă în faza grupelor. Dacă vom trece de grupe însă, suntem o echipă capabilă să meargă până la capăt. Avem mulți jucători fantastici în atac, Cristiano nu mai este un copil. După ce a devenit campion european, cred că va da totul pentru a face din nou, pentru ultima dată. Managerul Fernando Santos este tipul potrivit la locul potrivit. A reușit să mențină un echilibru perfect între jucătorii cu experiență precum Pepe, Ronaldo, Rui Patricio sau Moutinho și tinerii foarte buni care au venit din spate.", a completat Mourinho.
Premier League
Primul jucător care va cere transferul de la United, dacă Solskjaer rămâne până în ianuarie
IERI LA 08:11
Premier League
United a făcut în această vară cel mai neinspirat transfer din istoria sa! Di Maria, detronat
IERI LA 06:43