Christian Eriksen a fost la un pas de o mare tragedie aseară, când s-a prăbușit pe gazon în timpul partidei Danemarca - Finlanda, iar medicii au fost nevoiți să-l resusciteze chiar pe teren, înainte de a-l transporta la spital.
Din fericire, totul s-a terminat cu bine și Eriksen este acum în afara oricărui pericol, fiind conștient și capabil să comunice, lucru confirmat de Federația Daneză în această dimineață.
Lumea fotbalului este încă traumatizată de imaginile de aseară și reacțiile despre groaznicul episod continuă să curgă.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42

Jose Mourinho: "Dumnezeu se uita la fotbal în acest moment"

Jose Mourinho este ultimul nume important care a făcut declarații cu privire la drama lui Eriksen. Lusitanul a recunoscut că a plâns când a văzut prin ce trece fostul său elev de la Tottenham, dar a evidențiat și aspectele pozitive care au ieșit la iveală odată cu acest moment.
"Nici astăzi nu mă pot opri să mă gândesc la ceea ce s-a întâmplat ieri. Cred că azi este o zi pentru a sărbători, nu pentru a fi triști. Dumnezeu cred că se uita la fotbal în acel moment și l-a făcut pe Christian să rămână viu, alături de familia lui și de noi.
Aseară a fost ceva mult mai important decât fotbalul, dar în același timp cred că acest lucru a arătat și valorile bune ale fotbalului. Iubirea, solidaritatea, spiritul familial. Nu era vorba doar despre familia lui, ci despre familia fotbalului. Fotbalul a adus oamenii împreună.
M-am rugat ieri, am plâns, așa cum milioane de oameni au făcut-o în întreaga lume. Ieri, dintr-un motiv nedorit, fotbalul a adunat oamenii, iar azi putem sărbători că Eriksen este viu.
Desigur, nu am vorbit cu el, dar am vorbit cu Pierre-Emile Hojbjerg în această dimineață și Pierre este foarte pozitiv în privința lui Christian.", a declarat Mourinho pentru talkSPORT.
UEFA Europa Conference League
Jose Mourinho, "sanctificat" de fanii Romei! Imagini memorabile din capitala Italiei
06/05/2022 LA 17:36
Premier League
Mourinho și Simeone se bat pentru un jucător pe care Manchester United a plătit 55 de milioane de €
04/05/2022 LA 18:59