Anglia - Germania este cel mai așteptat meci din optimile de finală de la EURO 2020. Cele 2 rivale istorice se vor confrunta pe Wembley, într-un meci care ar putea fi oricând o finală la o asemenea competiție. Ambele formații sunt conștiente că au o șansă uriașă, deoarece traseul până în finală va fi unul relativ ușor pentru echipa învingătoare.
Până acum, niciuna dintre echipe nu a impresionat, dar englezii au totuși un moral mai bun. Echipa lui Southgate a câștigat grupa din care a făcut parte (alături de Croația, Scoția și Cehia) și nu a primit gol până acum, chiar dacă jocul nu a fost unul strălucit.
De partea cealaltă, nemții au tremurat serios pentru calificarea în optimi și doar un gol marcat pe final împotriva Ungariei i-a dus acolo. Meciul cu Portugalia a fost singurul în care Mannschaft-ul a arătat ca o pretendentă la câștigarea turneului final, astfel că există multe semne de întrebare în jurul echipei lui Low.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
IERI LA 15:11

Jurgen Klopp are încredere în naționala Germaniei

Așadar, Anglia pare ușor favorită, mai ales că va juca și în fața propriilor fani, pe un stadion cu care britanicii sunt familiarizați și pe care nemții nici nu se vor putea antrena înainte de meci.
Jurgen Klopp este însă de altă părere și crede că Germania nu trebuie subestimată. Antrenorul lui Liverpool este convins că pentru naționala țării sale meciul cu Ungaria a fost un duș rece, iar împotriva Angliei aceasta va avea o prestație mult mai bună.
"Ar fi o nebunie să credem că Germania nu are nicio șansă. Cine crede asta se înșală amarnic. Am jucat bine contra Franței, am dominat Portugalia cum nu a făcut-o nimeni în ultimii ani. E drept că ne-am chinuit contra Unagriei, dar totul s-a terminat cu bine. Uneori e nevoie de un astfel de șoc la o echipă. De aceea cred că adevărata față a Germaniei va fi arătată marți, contra Angliei", a declarat Klopp pentru germanii de la Bild.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
IERI LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25