Articol scris de Ciprian Bolan
Mijlocașul lui Manchester City era incert pentru partida cu Italia, dar a decis, împreună cu staff-ul medical al naționalei Belgiei, să între în teren. De Bruyne le-a mulțumit în special medicilor după înfrângere pentru eforturile cu care l-au repus pe picioare pentru un meci atât de important.
Pentru mine, personal, au fost patru sau cinci săptămâni ciudate. Dar vreau să-i mulțumesc în mod deosebit staff-ului medical. A fost un miracol că am jucat astăzi, pentru că am clar o leziune la gleznă. O ruptură de ligamente. Dar m-am simțit responsabil să joc pentru țara mea astăzi. Păcat că nu am putut face mai mult!”, a zis De Bruyne în conferința de presă de după Belgia - Italia.
Premier League
Kevin de Bruyne a dezvăluit că a fost fanul unei alte echipe din Premier League! Cine era idolul său
27/11/2021 LA 07:09
Accidentarea pe care a suferit-o în victoria din optimi cu Portugalia este al doilea mare ghinion din ultima lună pentru superstarul belgian. De Bruyne și-a fracturat osul orbital în finala Champions League dintre Manchester City și Chelsea după un contact puternic cu Antonio Rüdiger.

Accidentările i-au ruinat șansele Belgiei la Euro

Dacă “diavolii roșii” l-au recuperat cumva pe De Bruyne pentru partida cu Italia, Eden Hazard a trebuit să privească din tribune eliminarea Belgiei de la Euro. De Bruyne regretă că naționala antrenată de Roberto Martinez n-a avut șansa de a juca la capacitate maximă.
A fost un turneu dificil pentru noi, am suferit multe accidentări. Am luptat până la final. Italia a fost mai bună decât noi în prima repriză, dar în a doua am creat mai multe ocazii. Am fi putut ajunge la 2-2, dar n-am făcut-o! Am pierdut în fața unei echipe de prim rang. Vom încerca să câștigăm data viitoare, la Cupa Mondială, dar, mai întâi, trebuie să mă recuperez fizic. Am avut prea multe probleme în ultimii ani, dar am încercat mereu să dau totul pentru echipă”, a mai spus De Bruyne după dezamăgirea cu Italia.
Liga Campionilor UEFA
BREAKING NEWS: Le Parisien anuță că Zidane negociază cu PSG
25/11/2021 LA 12:29
Fotbal
Van der Vaart îl distruge pe Messi: "Ție nu îți e rușine!?". Cadrul incredibil surprins în City-PSG
25/11/2021 LA 09:26