Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kevin De Bruyne a jucat accidentat împotriva Italiei: "A fost un miracol că am evoluat"

Cristian Mihală

Publicat 03/07/2021 la 19:24 GMT+3

Kevin De Bruyne a mărturisit după eliminarea Belgiei de la Euro 2020 că a jucat cu ruptură parțială de ligamente la gleznă în meciul din sferturi cu Squadra Azzura.

Kevin De Bruyne, Belgium

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Ciprian Bolan
Mijlocașul lui Manchester City era incert pentru partida cu Italia, dar a decis, împreună cu staff-ul medical al naționalei Belgiei, să între în teren. De Bruyne le-a mulțumit în special medicilor după înfrângere pentru eforturile cu care l-au repus pe picioare pentru un meci atât de important.
Pentru mine, personal, au fost patru sau cinci săptămâni ciudate. Dar vreau să-i mulțumesc în mod deosebit staff-ului medical. A fost un miracol că am jucat astăzi, pentru că am clar o leziune la gleznă. O ruptură de ligamente. Dar m-am simțit responsabil să joc pentru țara mea astăzi. Păcat că nu am putut face mai mult!”, a zis De Bruyne în conferința de presă de după Belgia - Italia.
Accidentarea pe care a suferit-o în victoria din optimi cu Portugalia este al doilea mare ghinion din ultima lună pentru superstarul belgian. De Bruyne și-a fracturat osul orbital în finala Champions League dintre Manchester City și Chelsea după un contact puternic cu Antonio Rüdiger.

Accidentările i-au ruinat șansele Belgiei la Euro

Dacă “diavolii roșii” l-au recuperat cumva pe De Bruyne pentru partida cu Italia, Eden Hazard a trebuit să privească din tribune eliminarea Belgiei de la Euro. De Bruyne regretă că naționala antrenată de Roberto Martinez n-a avut șansa de a juca la capacitate maximă.
A fost un turneu dificil pentru noi, am suferit multe accidentări. Am luptat până la final. Italia a fost mai bună decât noi în prima repriză, dar în a doua am creat mai multe ocazii. Am fi putut ajunge la 2-2, dar n-am făcut-o! Am pierdut în fața unei echipe de prim rang. Vom încerca să câștigăm data viitoare, la Cupa Mondială, dar, mai întâi, trebuie să mă recuperez fizic. Am avut prea multe probleme în ultimii ani, dar am încercat mereu să dau totul pentru echipă”, a mai spus De Bruyne după dezamăgirea cu Italia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo