Atacantul Angliei, Marcus Rashford, a exclus posibilitatea de a fi prim-ministru al Marii Britanii în viitor, spunând că ar prefera să fie mai mult precum Cristiano Ronaldo.
Rashford este cunoscut pentru actele de caritate, axate pe hrănirea copiilor din medii mai sărace, care a condus astfel la apeluri pentru el să candideze pentru funcții politice în Marea Britanie.
Rashford l-a întâlnit recent pe Barack Obama, după ce fostul președinte al Statelor Unite a auzit despre ce face atacantul în afara terenului, dar Rashford nu este atras de o carieră în politică.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22
"Nu aș vrea să fac asta, nu mi-am dorit așa cea când era mic. (să fie politician. A fost grozav să vorbesc cu Obama și îmi place să vorbesc cu oameni de la care am de învățat, să le aud poveștile. E ceva ce îmi voi aminti mereu.", a spus Rashford, conform Goal.com.

Despre un posibil duel cu Portugalia și Ronaldo

"Să jucăm împotriva Portugaliei ar fi minunat pentru toți cei din echipă pentru că vrem să jucăm cu cele mai bune echipe din lume, să ne testăm împotriva celor mai buni jucători. Pentru asta ne antrenăm zi de zi.
Nu vrem un drum ușor, vrem să jucăm cu ei, ar fi o experiență frumoasă.
Cristiano e un jucător incredibil și devine aproape normal când sfidează șansele și bate recorduri. Asta a făcut de la începutul carierei și ar fi minunat să joc împotriva lui.
Doar să-l urmărești crescând și dezvoltându-se în jucătorul care a devenit e un lucru grozav, pentru că atunci când a început să joace, nu era Cristiano pe care îl vezi astăzi sau acum cinci ani, era un jucător diferit, el dribla mereu, și apoi, în timp ce trecea, el s-a transformat într-un animal. Maechează, oferă assist-uri, are 36 de ani, înscrie din stânga, din dreapta, de pe centru, nu poți spune ceva rău despre el. Cred că e urmărit de o mulțime de oameni, iar eu sunt printre ei", a spus Rashford, conform Goal.com
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11