Atacantul Angliei, Marcus Rashford, a exclus posibilitatea de a fi prim-ministru al Marii Britanii în viitor, spunând că ar prefera să fie mai mult precum Cristiano Ronaldo.
Rashford este cunoscut pentru actele de caritate, axate pe hrănirea copiilor din medii mai sărace, care a condus astfel la apeluri pentru el să candideze pentru funcții politice în Marea Britanie.
Rashford l-a întâlnit recent pe Barack Obama, după ce fostul președinte al Statelor Unite a auzit despre ce face atacantul în afara terenului, dar Rashford nu este atras de o carieră în politică.
Campionatul European UEFA
O româncă s-a îmbogățit după ce a pariat pe 1 pauză - 2 final la Germania - Japonia. Cât a câștigat
24/11/2022 LA 10:26
"Nu aș vrea să fac asta, nu mi-am dorit așa cea când era mic. (să fie politician. A fost grozav să vorbesc cu Obama și îmi place să vorbesc cu oameni de la care am de învățat, să le aud poveștile. E ceva ce îmi voi aminti mereu.", a spus Rashford, conform Goal.com.

Despre un posibil duel cu Portugalia și Ronaldo

"Să jucăm împotriva Portugaliei ar fi minunat pentru toți cei din echipă pentru că vrem să jucăm cu cele mai bune echipe din lume, să ne testăm împotriva celor mai buni jucători. Pentru asta ne antrenăm zi de zi.
Nu vrem un drum ușor, vrem să jucăm cu ei, ar fi o experiență frumoasă.
Cristiano e un jucător incredibil și devine aproape normal când sfidează șansele și bate recorduri. Asta a făcut de la începutul carierei și ar fi minunat să joc împotriva lui.
Doar să-l urmărești crescând și dezvoltându-se în jucătorul care a devenit e un lucru grozav, pentru că atunci când a început să joace, nu era Cristiano pe care îl vezi astăzi sau acum cinci ani, era un jucător diferit, el dribla mereu, și apoi, în timp ce trecea, el s-a transformat într-un animal. Maechează, oferă assist-uri, are 36 de ani, înscrie din stânga, din dreapta, de pe centru, nu poți spune ceva rău despre el. Cred că e urmărit de o mulțime de oameni, iar eu sunt printre ei", a spus Rashford, conform Goal.com
Campionatul European UEFA
Reacția lui Mourinho, după ce Japonia a întors scorul și s-a impus cu Germania, la Mondial
24/11/2022 LA 10:03
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22