”Au fost câteva zile speciale, în care fotbalul a trecut pe plan secund. Am trăit un șoc care va face parte din mine - din noi - pentru toată viața. Singurul lucru care contează cu adevărat este că Christian este bine!”, și-a început mesajul Kjaer.
”Sunt mândru de cum ne-am comportat ca echipă și că am rămas uniți în aceste momente grele. Sunt foarte recunoscător pentru toată susținerea pe care am primit-o”, a adăugat el.
”Astăzi vom intra pe teren cu Belgia cu Christian în inimile și gândurile noastre! Asta ne oferă liniștea de care aveam nevoie ca să ne putem concentra pe fotbal. Vom juca pentru Christian și ca de obicei pentru toată Danemarca. Asta este cea mai mare motivație pentru noi. Ca întotdeauna, vom da totul”, a încheiat Kjaer.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22

Christian Eriksen este în afara oricărui pericol

Pentru moment, danezul e în afara oricărui pericol iminent, dar medicii au stabilit, după ce i-au făcut teste complete că, pentru a preîntâmpina eventuale viitoare probleme, e necesar un dispozitiv care să îl ajute. Acest defibirilator intern reprezintă o practică relativ comună şi este instalat la destui pacienţi care manifestă tulburări de ritm cardiac.
"După ce Christian a fost supus mai multor examinări la inimă, s-a decis că va trebui să aibă u ICD (defibrilator cardiac)", a declarat joi medicul Morten Boesen.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11