Conform celor de la Gazzetta dello Sport, citați de DigiSport, Christian Eriksen le-a transmis un mesaj colegilor pe Whatsapp, imediat după ce Danemarca s-a calificat în semifinalele Euro 2020.
”Sunt mândru de voi!”, a scris Eriksen, cel care a suferit un stop cardiac în primul meci al Danemarcei de la acest turneu, împotriva Finlandei.
Danemarca s-a calificat în semifinalele competiției, după un meci încrâncenat, contra Cehiei. Problemele lui Eriksen i-au unit pe danezi, cei care vor înfrunta acum Anglia în semifinalele Euro 2020.
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22

Christian Eriksen i-a motivat pe colegii de la națională

"Când Christian s-a prăbușit, totul s-a schimbat pentru mine. Am fost dintr-o dată într-o situație cu totul diferită. Aveam nevoie de dragoste și de sprijin, iar asta ne-a dat aripi. E greu de crezut că aceasta este realitatea. Sunt foarte recunoscător pentru toți oamenii care ne-au fost alături. E o nebunie. Sunt foarte, foarte recunoscător.
Îi admir pe băieți. Nu a fost totul perfect în timpul meciurilor, dar ne-am îmbunătățit jocul. Băieții sunt adevărați războinici", a declarat selecționerul Hjulmand înainte de meciul cu Cehia.
Campionatul European UEFA
Un fotbalist al Angliei a jucat cu coastele rupte faze finale de la Euro 2020! Cum a fost posibil
20/07/2021 LA 20:50
Campionatul European UEFA
Pariul incredibil al lui Buffon: "El ar trebui să fie Balonul de Aur 2021"
18/07/2021 LA 09:11