Barcelona va avea din sezonul următor un atac de vis, Ronald Koeman urmând a avea la dispoziție 8 jucători care au înscris, în stagiunea 2020/21, în total, 112 goluri. Memphis Depay, al cărui transfer a fost anunțat recent, a reușit 22 de goluri la Olympique Lyon, propunându-și ca și pentru catalani să înscrie foarte mult.
Atunci când o va face, suporterii îl vor vedea astupându-și urechile cu degetele arătătoare, gest pe care l-a adoptat în 2017 și despre care a vorbit în urmă cu 3 ani pentru site-ul clubului francez pentru care a evoluat în ultimele sezoane.
"Este mai mult decât un gest prin care răspund criticilor. Este un mod de a spune că sunt în lumea mea. Asta nu înseamnă că nu ascult ce spun oamenii. Dacă cineva spune ceva interesant, eu sunt primul care ascultă. Dar, uneori, când mi se spune de multe ori 'trebuie să faci asta, trebuie să faci cealaltă', corpul meu se blochează și asta nu este bine pentru mine. Trebuie să fiu cu mintea liberă. Așa am hotărât să sărbătoresc acum, obișnuiți-vă cu asta pentru că o veți vedea foarte mult", spunea Depay în 2018.
Liga
Urmașul lui Messi, într-un regres total față de anii trecuți! Barcelona e disperată
26/09/2022 LA 09:01

Provocare pentru regele Olandei

De-a lungul carierei sale, olandezul a mai sărbătorit golurile fie prefăcându-se că dă un telefon, fie orientându-și privirea spre cer, în timp ce ținea degetul arătător înălțat în sus.
În ultimii ani, gestul de bucurie al lui Depay a devenit simbolic pentru fundația pe care a înființat-o, al cărei scop este ajutorarea copiilor orbi și surdo-muți din toată lumea, în special din Africa.
Atacantul în vârstă de 27 de ani s-a bucurat în același mod și la Euro 2020 după ce a înscris și, potrivit site-ului Mundo Deportivo, fotbalistul l-a provocat pe regele Olandei, Willem-Alexander Claus George Ferdinand, să facă același gest dacă naționala sa va reuși să se impună în finala Campionatului European.
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
25/09/2022 LA 16:47
Liga
4 fotbaliști, OUT de la Barcelona în iarnă! Cine sunt jucătorii de care vor să scape catalanii
21/09/2022 LA 15:37