Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho și-a ales favoritele din sferturile Euro 2020! "Dacă nu spun asta, o să mă omoare când ajung la Roma"

Bianca Dumitru

Publicat 02/07/2021 la 16:37 GMT+3

Astăzi încep meciurile din sferturile de finală ale Euro 2020. Jose Mourinho și-a ales favoritele înaintea partidelor din această fază a competiției, atrăgând atenția asupra favoritelor și glumind în legătură cu meciul Belgia - Italia.

José Mourinho

Credit imagine: Getty Images

Jose Mourinho a vorbit despre meciurile din sferturile de finală ale Euro 2020. Antrenorul a glumit atunci când a fost întrebat despre meciul Belgia - Italia, alegându-și apoi favoritele și din celelalte partide.
"Belgia sau Italia? E un meci mare! Dacă nu spun Italia, mă vor omorî când ajung la aeroport în Roma. Trebuie să spun Italia!
Anglia va trece cu siguranţă de Ucraina. Dintre Danemarca şi Cehia aleg Danemarca. Spania va avea un meci dificil cu Elveţia, dar voi alege Spania", a spus Jose Mourinho la Talk Sport.
Primele meciuri din sferturile de finală, Elveția - Spania (19:00) și Belgia - Italia (22:00), vor fi transmise în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.

Anglia, favorita caselor de pariuri

Conform caselor de pariuri, favorită la câștigarea Euro 2020 este Anglia, care are o cotă de 15/8. Englezii sunt urmați în topul favoritelor de Spania și Italia, la polul opus, echipele cu cele mai mici șanse la cucerirea trofeului sunt Cehia, Elveția și Ucraina.
Programul sferturilor Euro 2020
Vineri, 2 iulie
  • Elveția - Spania, ora 19:00
  • Belgia - Italia, ora 22:00
Sâmbătă, 3 iulie
  • Cehia - Danemarca, ora 19:00
  • Ucraina - Anglia, ora 22:00
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo